Hidayet Türkoğlu'ndan savcılara çağrı

Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, son dönemde medyada yer alan ''insan kaçakçılığı'' iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Hidayet Türkoğlu'ndan savcılara çağrı
Hidayet Türkoğlu'ndan savcılara çağrı
GİRİŞ 23.02.2021 19:10 GÜNCELLEME 23.02.2021 19:25
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Türkoğlu sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda ''Turgay Demirel döneminde yaşanan İbrahim Seten olayının tüm detaylarını araştırıyoruz. Federasyonumuzun adının, böyle ağır bir olay ile anılması bizi son derece üzmüştür. İddiaların hedefindeki İbrahim Seten, dönemin Federasyon Başkanı Turgay Demirel ve ilgililer hakkında gerekli soruşturmayı yapmak üzere Cumhuriyet Savcılarımızı ve kamu denetçilerini göreve davet ediyorum. '' ifadelerine yer verdi.


Türkoğlu'nun dikkat çektiği, sosyal medyada ortaya çıkan iddia ve belgelere göre; olay 1993 yılında gerçekleşti. Dönemin Basketbol Federasyonu Dış İlişkiler Sorumlusu İbrahim Seten, aralarında terör örgütü üyelerinin de olduğu 5 kişiyi, milli takım kafilesine dahil ederek Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçırmaya çalışırken gözaltına alındı ve daha sonra kefaletle serbest bırakıldı.

YORUMLAR 44
  • Veli 3 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ve Dhkpci teröristleri kaçırmaya çalış,fetö ile yat kalk,Cumhurbaşkanımıza hakaret et,bipin dünya kadar parasını yok e.,SPOR camiasında yoldaşların kim senin?Örgüt yapılanması mi var SPOR camiasında?
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Sporda fetö temizliği gerekir diyorduk.Tablo daha korkunç cıktı.Sporda terör ve çıkar gruplarını temizleyin.
    Cevapla
  • Karakartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin lamı cimi olmaz.Teroristlere yardim edenler cezasını çeksin.
    Cevapla
  • Gastra 3 yıl önce Şikayet Et
    Hidayet beye teşekkür ediyorum.Federasyon başkanı olarak gerekeni yapıyor.Devletimizin kurumları da inşallah gerekeni yapar.
    Cevapla
  • Saruhanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Hidayet Türkoğlu gerekeni yapmış.Digerleri yapacak mı izliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle