İmza an meselesi! Barcelona'dan Fenerbahçe'ye...

Thomas Heurtel, Barcelona ile yollarını ayırma konusunda anlaşma sağladı. Yıldız oyuncunun kısa süre içerisinde Fenerbahçe'ye imza atması bekleniyor.

İmza an meselesi! Barcelona'dan Fenerbahçe'ye...
İmza an meselesi! Barcelona'dan Fenerbahçe'ye...
GİRİŞ 21.12.2020 12:31 GÜNCELLEME 21.12.2020 12:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Eski oyuncusu Marko Guduric'i transfer eden Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, kadrosuna önemli bir ismi daha ekliyor. Fenerbahçe, bir süredir transfer gündeminde yer alan Thomas Heurtel'de mutlu sona ulaştı. 

Encestando'nun haberine göre Barcelona'nın Liga Endesa'daki son maçında Joventut Badalona'ya karşı forma giymeyen Thomas Heurtel, Katalan devi ile sözleşme feshi konusunda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe'ye transferi konusunda da anlaşmaya varan Heurtel'in kısa süre içerisinde Sarı-Lacivertliler ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

YORUMLAR 8
  • Hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    Heurtel takım oyuncusu 3 lük atma kapasitesi yüksek.
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Oynamadan bilemeyiz
    Cevapla
  • Atakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence fenerde iş yapar. Bize hem oynatıp hemde iyi yüzdeli atan bi guard lazımdı. Elimizdekilerden iyi olduğu kesin. Bence doğru transfer
    Cevapla
  • s.e. 3 yıl önce Şikayet Et
    efes te de oynamıştı. jasikavicyus oyun kurucu kökenli bir hoca. barcelona dan gitmesine izin verdi ise f.bahçenin bir kere daha düşünmesi gerekir. atmayı seven bir oyuncu. fütursuzca atar.ama savunması berbat.
    Cevapla
  • Karamanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir transfer olur. Fenerbahçe'de Lorenzo Brown diye bir oyun kurucu (bozucu) var, tek başına takımın köküne kibrit suyu döküyor. Hiç olmazsa Heurtel bir nebze ilaç olur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle