Ataman'dan ilk yorum: Ertelenelen şampiyonluk...

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 2019-2020 sezonu iptal edilen THY Avrupa Ligi'ndeki şampiyonluk ümitlerinin gelecek sezon yeniden yeşermesini umduklarını belirtti.

Ataman'dan ilk yorum: Ertelenelen şampiyonluk...
Ataman'dan ilk yorum: Ertelenelen şampiyonluk...
GİRİŞ 25.05.2020 18:34 GÜNCELLEME 25.05.2020 18:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ataman, lacivert-beyazlı kulübün internet sitesine Avrupa Ligi yönetiminin aldığı kararı değerlendirdi.

 

 

İyi bir sezon geçirdikleri THY Avrupa Ligi'nde şampiyonluğu hedeflediklerini aktaran Ataman, şunları kaydetti:

"19 Mayıs 2019 akşamı Dörtlü Final'inde CSKA Moskova'ya kaybettiğimiz andan itibaren tek düşüncemiz THY Avrupa Ligi kupasını ülkemiz getirmekti. Bu amaç doğrultusunda ortaya müthiş bir emek koyan ekibime, oynadıkları basketbol ile taraflı tarafsız tüm sporseverlerin takdirini kazanan, Avrupa Ligi tarihinde kırılmadık rekor bırakmayan, normal sezonun bitimine 6 hafta kala 24 galibiyet 4 mağlubiyetle en yakın rakipleri Real Madrid ve Barcelona’nın 2 galibiyet önünde lider olan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Her maç Sinan Erdem Spor Salonu'nu doldurup muhteşem bir atmosfer yaratan ortalama 13 bin 113 taraftarımıza ve ekran başında bizi destekleyen tüm basketbolseverlere teşekkürlerimi sunuyorum."

 

 

THY Avrupa Ligi'nde sezonun Kovid-19 nedeniyle 12 Mart'ta durdurulduğunu hatırlatan tecrübeli başantrenör, "THY Avrupa Ligi organizasyonunda 10 hafta boyunca hiç geri adım atmamış, oyuncularımızı fiziksel ve mental olarak hazır tutup, yeniden başlama ve kazanma heyecanımızı canlı tutmuştuk. Salgının dünyada ve ülkemizde can kayıplarına yol açması ve olası risk faktörünün devam etmesi dolayısıyla Avrupa Ligi yönetiminin tüm çabalara karşın bu yıl ligi iptal etme kararı aldığını öğrenmiş bulunuyoruz." ifadelerini kullandı. 

Ergin Ataman, Kovid-19 pandemisi süresince dünyada ve Türkiye'de hayatlarını kaybedenleri saygı ve rahmetle andığını aktararak, "Tedavi süreci devam eden hastalara acil şifalar diliyorum. Bu süreçte insanlığın sağlığı için kendi hayatlarını riske atarak canla başla mücadele eden tüm sağlık personellerine şükranlarımı sunuyorum. 25 Mayıs 2020'de ertelenen şampiyonluk hayallerimizin, tüm dünyanın sağlık ve coşkuya kavuşacağı günlerde yeniden yeşermesi dileğimle..." şeklinde ifadelerle değerlendirmesini tamamladı.

YORUMLAR 8
  • Ronin 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe o kupayı aldı geldi.Senin 1 defa gittiğin o finale 4 defa gitti... Görmemişlik işte !
    Cevapla
  • kosovalı 3 yıl önce Şikayet Et
    yazik oldu
    Cevapla
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence anadolu efes şampiyon ilan edilmeliydi
    Cevapla
  • Antivirus 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu virüs işi FB ye yaradı her kulvarda havlu atmıştı futbolda biterse tam ballı olur
    Cevapla
  • entelabi 3 yıl önce Şikayet Et
    tmm korona
    Cevapla
  • cetin 3 yıl önce Şikayet Et
    ali koc pacayi yirtti , yoksa herkes onu konuşuyordu
    Cevapla
  • martli 3 yıl önce Şikayet Et
    unutmasın ki sezonu lider bitirip sampiyon olamayan cok takim gördük. fener.. 5 . bitirdiği sezon sampiyon olurken acik ara lider bitirdigi gecen sezon hüsran yasadı. sampiyonlugu play off belirliyor ligde ki puan durumu degil
    Cevapla
  • trabzonsporlu 3 yıl önce Şikayet Et
    ne içtin sen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle