Fenerbahçe, Euroleague şampiyonluğunun 3. yılını kutladı

Fenerbahçe, erkek basketbol takımının THY Avrupa Ligi'ndeki şampiyonluğunun 3. yıl dönümünü kutladı.

Fenerbahçe, Euroleague şampiyonluğunun 3. yılını kutladı
Fenerbahçe, Euroleague şampiyonluğunun 3. yılını kutladı
GİRİŞ 21.05.2020 13:27 GÜNCELLEME 21.05.2020 18:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli kulübün Twitter hesabında yer alan paylaşımda, "Takım sporları arasında ülkemize getirilmiş en büyük kupanın yıl dönümü kutlu olsun! Bu onuru bize ve ülkemize yaşatan hocamız ve Avrupa Ligi şampiyonluğu posterimizde yer alan tüm sporcularımızı bir kez daha teker teker gururla hatırlıyor ve kutluyoruz." ifadeleri kullanıldı.

 

 

Fenerbahçe, 2016-2017 sezonunda Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Dörtlü Final organizasyonunda Yunanistan'ın Olympiakos takımını 80-64 yenerek kupanın sahibi olmuştu. 

GALATASARAY'A GÖNDERME

Sarı-lacivertliler, "Ülkemize getirilmiş en büyük kupanın yıl dönümü kutlu olsun" diyerek Galatasaray'ın UEFA Kupası şampiyonluğuna gönderme yapmayı ihmal etmedi.

YORUMLAR 4
  • Mna 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenet Şampıyon olduğunda acaba takımda kaç tane türk oyuncu vardı ?
    Cevapla
  • hayrikabak 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar haklı keke
    Cevapla
  • TR TEKTİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Olsun canları sağ olsun.En azından avrupada yabancı takımlara karşı ülkemizi temsil edip şampiyon oldular ve kupayı kazanıp memleket olarak bize gurur yaşattılar.Bizim UEFA kupasına karşı hala 6-0 yendikleri maçı söylemekten vazgeçmişler.Buda bir gelişme sayılır
    Cevapla
  • Altan Durak 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok boş işlerle uğraşıyorlar bu karantina günlerinde Herkes neyin ne olduğunu biliyor gülünç haber değilde tebessüm ettirdi
    Cevapla