Trump'ın skandal kararı ABD'yi ikiye böldü!

ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüs salgınında 'normale dönüş' açıklamasında kullandığı 'İnsanları artık spor salonlarında görmek istiyorum' sözleri sonrasında NBA yönetimi harekete geçti.

Trump'ın skandal kararı ABD'yi ikiye böldü!
Trump'ın skandal kararı ABD'yi ikiye böldü!
GİRİŞ 07.05.2020 11:48 GÜNCELLEME 07.05.2020 11:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs, en çok ABD'yi etkilemiş durumda. Ülkede vaka sayısı 1 milyon 250 bini geçerken yaklaşık 75 bin kişi salgından dolayı hayatını kaybetti. Buna rağmen Donald Trump, geçtiğimiz günlerde normal hayata döneceklerini belirtmiş ve ''Tünelin sonundaki fantastik ışığı görüyorum'' demişti.

 

 

''BU MAÇLAR OYNANACAK!''

Trump, ''Er ya da geç tüm maçlar oynanmaya başlayacak. Stadyumlara, salonlara taraftarların geri dönmesini istiyorum. Mümkün olan en kısa sürede bunu yapmak istiyoruz. Eminim ki onlar da salonlara geri dönmek istiyordur.'' sözlerini kullanmıştı.

 

 

ABD Başkanı Donald Trump'ın ''İnsanları artık spor salonlarında görmek istiyorum'' demesinin ardından harekete geçildi.

NBA KARARINI VERDİ

Bu gelişmelerin ardından geleceği merak konusu olan NBA'de sürpriz bir gelişme yaşandı. The Athletic'ten Shams Charania’nın haberine göre NBA Yönetimi, ligdeki 30 takıma 8 Mayıs tarihinde antrenmanlara başlayabileceğini duyurdu. Antrenmanların sosyal mesafe kurallarına göre yapılacağı belirtildi.

LİG YAZ AYLARINDA BAŞLIYOR

Buna göre antrenman sahasında ise aynı anda dört antrenörden fazla antrenör olamayacak. Mayıs ayı içinde birçok NBA takımının antrenman salonlarını açması beklenirken liglerin de yaz aylarında başlayabileceği belirtiliyor.

GEÇ ERTELENMİŞTİ

ABD'de spor maçlarının geç ertelenmesi büyük eleştiri almıştı. Hatırlanacağı üzere NBA'de Utah Jazz oyuncusu Rudy Gobert'in corona virüs olduğu açıklanmasının ardından maçlara ara verilmişi.

NBA yönetiminin aldığı bu karar ise ABD'yi ikiye bölmüş durumda. Bir grup taraftar maçların tekrar oynanması gerektiğini düşünürken diğer bir kesim böyle kararların 2. dalgayı hızlandırabileceği görüşünde.

YORUMLAR 4
  • reisin adamı 3 yıl önce Şikayet Et
    haydi abd liler kuzey güney savaşı başlatın bizde izliyek eyi olur zaar
    Cevapla
  • müslüm nakışlı 3 yıl önce Şikayet Et
    yav bu başkan trump CHP için biçilmiş kaftan zaten amerika seçimi kazanamaz artık chp liler kaçırmasın
    Cevapla
  • Yorumsuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ölü sayısını katlamak istiyor galiba arkadaş
    Cevapla
  • acele etmeyin 3 yıl önce Şikayet Et
    aşırı derecede acele ediyorlar. sonuçları çok ağır olur. yapılan fedakarlıklaar çöpe gider yeni fedekarlıklarda halkı daha da bezdirir. acele etmeyin. bu virüsün ne olduğunu biliyoruz. nasıl yayıldığını, neler yaptığını biliyoruz. kalabalıkları seviyor, hızla yayılıyor, ölümcül bir yayılma.
    Cevapla