Obradovic geleceğiyle ilgili konuştu! "Kariyerime..."

Zeljko Obradovic, önceliğinin Fenerbahçe Beko'nun koçu olarak kariyerine devam etmek olduğunu söyledi.

Obradovic geleceğiyle ilgili konuştu! "Kariyerime..."
Obradovic geleceğiyle ilgili konuştu! "Kariyerime..."
GİRİŞ 22.04.2020 18:07 GÜNCELLEME 22.04.2020 18:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Beko'daki geleceği henüz netlik kazanmayan Zeljko Obradovic, önemli açıklamalar yaptı.

Son günlerde Fenerbahçe Beko'daki geleceğine dair basında birçok haber çıkan Sırp teknik adam, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Obradovic, "2020 Haziran ayına kadar Fenerbahçe Beko'nun koçuyum. Kontratımla alakalı ne Fenerbahçe’den ne de başka bir kulüpten hiçbir yetkiliyle görüşmem olmadı. Şu ana kadar bana ulaşan bir teklif yok. Kariyerim boyunca kontratım devam ederken başka kulüple görüşmedim, bu konuda çok sıkı prensiplerim var" ifadesini kullandı.

Önceliğinin Fenerbahçe Beko'nun koçu olarak kariyerine devam etmek olduğunu belirten Obradovic, "Bu isteğimi Fenerbahçe taraftarları ile paylaşmak istedim" dedi.

Avrupa basketbolunun efsanesi, ligler askıya alındığından beri tüm takım ve yöneticilerle sıkı bir temas halinde olduğunu, en iyi yol haritasını çizmek için de var gücüyle çalıştığını belirtti.

7 sezondur Fenerbahçe'yi çalıştıran tecrübeli teknik adam, sarı lacivertli takımla 1 Türk Hava Yolları Avrupa Ligi, 4 Basketbol Süper Ligi, 3 Türkiye Kupası, 3 de Cumhurbaşkanlığı Kupası zaferi yaşadı.

YORUMLAR 2
  • Sportif Adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamla ömür boyu sözleşme yapılması lazım.bu adam sadece Euroleague i değil alt yapıyı da şaha kaldırır.zaten iddialı bir takım olamayacaksak Ataşehir'deki salonun ne önemi var.
    Cevapla
  • Lider FB 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen bir numarasın Koç. Fenerbahçeye çok yakışıyorsun.
    Cevapla