Leo: Belki burada kalacağım, belki ayrılacağım

Fenerbahçe Beko'nun Fransız oyuncusu Leo Westermann, koronavirüs salgını sırasında yaşadıklarını anlattı ve geleceği ile ilgili konuştu.

Leo: Belki burada kalacağım, belki ayrılacağım
Leo: Belki burada kalacağım, belki ayrılacağım
GİRİŞ 16.04.2020 00:18 GÜNCELLEME 16.04.2020 00:19

Leo Westermann'ın açıklamaları şu şekilde;

 

 

Yıllardır yurt dışındayım. Ailem benimle, eşim ve iki çocuğumlayım ancak Fransa'da da ailem var. Annem bir hemşire. Koronavirüs ile mücadele eden çok tanıdığım var. Bazı endişelerim var ancak her gün onlarla iletişime geçmeye ve nasıl olduklarını öğrenmeye çalışıyorum.

BASKETBOL KONUŞMA ZAMANI DEĞİL

 

 

Evde kendimi formda tutmaya çalışıyorum, bir bisiklet aldım. Şu anda dışarı baktığımda kimseyi görmüyorum. Bu anlarda basketbolu konuşmak için çok doğru zamanlar değil.

ÇOK FAZLA SAKAT VARDI

Çok fazla sakat oyuncumuz vardı ve sezonun başı bizim için kaotik oldu. Son dönemde yükseliş yaşamıştım ve kupa da kazanabilirdik, ancak şu anda tüm momentum sona ermiş durumda.

SEZONU ERKEN BİTİRİRDİM

Benim elimde olsaydı, sezonu daha erken bitirirdim. Koronavirüsün çok yaygın olduğu ülkelere gittik, ben daha erken sonlandırırdım.

TÜM TAKIMLAR SORUN YAŞAYACAK

Ekonomik olarak karışık bir dönemdeyiz. Tüm takımlar bu sorunu yaşayacak. Sezon sonunda belki birçok takımda büyük değişiklikler olacak.

AVRUPA'NIN EN GÜÇLÜ 3. LİGİ

Türkiye'de Anadolu Efes, bu sezon harika bir yürüyüş gerçekleştiriyordu. Çok iyi takımlar, oyuncular var. Galatasaray var, Tofaş var. Türkiye Ligi, Avrupa'nın en güçlü 3. Ligi diyebiliriz.

BURADA KALMAYI UMUYORUM

Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladım ve bunu tamamlamayı umuyorum. Belki burada kalacağım, belki ayrılacağım ancak yaşadığım tecrübeden dolayı mutluyum.