De Colo: EuroLeague'in yaptığı anlamsız

Fenerbahçe Beko'nun Fransız yıldızı Nando De Colo, koronavirüs salgınında yaşadıklarını anlattı ve sezonun devam etmesinin mantıklı olmayacağını söyledi.

De Colo: EuroLeague'in yaptığı anlamsız
De Colo: EuroLeague'in yaptığı anlamsız
GİRİŞ 14.04.2020 21:56 GÜNCELLEME 14.04.2020 21:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Nando De Colo'nun açıklamaları şu şekilde;

 

 

Şu anda iyi durumdayım. Türkiye'de yasaklar gelmeden önce de az dışarı çıkıyorduk. Kızım, 1 aydır okula gitmiyor. Ben aile adamıyım, bu zamanı çocuklarım için mümkün olduğu kadar eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum.

"BURASI, İSPANYA YA DA FRANSA GİBİ DEĞİL"

 

 

İstanbul'un Anadolu yakasında, daha temiz havanın olduğu noktada olmak güzel. Camdan bakınca sokaklarda çok az insan olduğu görülüyor ancak herkes kurallara uymuyor. Durum İspanya ya da Fransa gibi değil şu anda.

"EUROLEAGUE'İN YAPTIĞI ANLAMSIZ"

EuroLeague'in sezonu bitirmek için ihtimaller peşinde olduğunu görüyorum. Bu anlamsız. Ekonomik durumları anlıyorum ancak oyuncuları da düşünmelisiniz. En önemli şey, herkesin sağlığı.

"LİG DURDUĞUNDAN BERİ EVDEYİM"

Türkiye Ligi ertelenene kadar, çalışmalarımıza salonda devam ettik. Lig durdurulduğundan beri evdeyim. Spor ekipmanları aldım, evde çalışıyorum. Fransa'da yaşayan bireysel antrenörüm var, onun bana verdiği programı takip ediyorum.

YORUMLAR 1
  • Deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağlayıp zirlamanin anlamı yok ,,çuvalla para kazanıp hala ağlamanın anlami yok ,insanlar asgari ücretle çalışıp beton ekremin otobüslerinde üst üste işe gidiyorlar ama sizin kadar zirlamıyorlar. Ben kulüp başkanlarının yerinde olsam kuruş vermeden hepsini evlerine yollarım,sanki madende kömür çıkarıyorlar...
    Cevapla