Fenerbahçe Beko'da koronavirüs belirtisi!

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın bazı oyuncu ve idarecilerinin koronavirüs belirtisi taşıdığı açıklandı.

Fenerbahçe Beko'da koronavirüs belirtisi!
Fenerbahçe Beko'da koronavirüs belirtisi!
GİRİŞ 21.03.2020 12:41 GÜNCELLEME 21.03.2020 17:45
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, basketbol takımında yapılan taramalar sonucunda bazı oyuncular ve idari kadro çalışanlarında koronavirüs tespit edildiğini açıkladı.

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklama;

 

 

Basketbol A Takımımızda yapılan rutin kontroller sonrasında A Takımımızdan bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda yeni tip Corona virüs (Covid-19) belirtilerine rastlanmıştır. 
 
Belirtilerin tespit edilmesiyle birlikte sağlık heyetimiz duruma ivedilikle müdahale etmiş, takımımız detaylı tarama testleri için hastaneye yönlendirilmiştir. 
 
Hastane taramaları sonrasında detaylı bilgilendirme kamuoyuna duyurulacaktır.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü

GALATASARAY BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor bazı basketbolcuları ve personelinde koronavirüs belirtileri tespit edilen Fenerbahçe için mesaj yayınladı. 

GALATASARAY:

Fenerbahçe Erkek Basketbol A Takımı oyuncularının ve idari personelinin detaylı tarama sonuçlarının iyi haberler getirmesini, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

TRABZONSPOR:

Sevgili Fenerbahçe Ailesi,

Oyuncularınızın ve idari kadrodaki arkadaşlarınızın yaşadığı kritik süreci sağlıklı bir şekilde atlatmalarını diliyor, en yakın zamanda iyi haberlerini beklediğimizi belirterek, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz

BEŞİKTAŞ:

"Basketbol takımınızdaki bazı oyuncularınız ve idari kadronuzda Covid–19 belirtilerine rastlandığını üzüntüyle öğrendik. Bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatacağınıza yürekten inanıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Anadolu Efes'ten Fenerbahçe Beko'ya: "En büyük dileğimiz, dostlarımızın testlerinin negatif çıkması ve en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarıdır."

Ergin Ataman'dan Fenerbahçe Beko'ya; "Çok güçlü oyuncular ve idari kadroya sahipler, onlarla daha EuroLeague'de final oynayacağız." 

YORUMLAR 28
  • Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Corona bitince hepiniz Fatih Terim'in elini öpün o söylemese ligler devam edecekti
    Cevapla
  • Iman 4 yıl önce Şikayet Et
    Terim rant olarak Besiktas macinda ertelensin diyordu.Taraftarsiz oynamak esit sartlara getirecegi icin.Bunu anlamadiysan pes.
    Cevapla
  • Şura kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben yurt dışından Türkiyeye gelenler için GELMEYİN diyorum .evet sizler karantina aliniyorsunuz ya Türkiyedeki vatandaşlar karantinaya alınıyormu yurt dışindan gelen sağlıklı insanlarıda riske sokuyorlar inanın bunlara çok kızıyorum riks ortadan kalsın öyle gelsinler. Türkiyeyi begenmiyenler çok para kazanmak rahat yaşamak için yurt dışinda kaldılar orada virüs artışı olunca Türkiyeye geliyorlar Türkiye yol geçen hanımı insan da biraz düşünceme olur bencil insanları sevmiyorum Türkiyeyi düşünmeyenleri sevmiyorum insan trafihine HAYIR diyorum.
    Cevapla
  • geçmişolsun fb 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten fb lilerde ikincilik virüsü vardı eskiden beri, coronaya gerek yoktu. GEÇMİŞ OLSUN KANARYA. (Şampiyon Galatasaraylılar.)
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    yazik, su yazdigina bak ve utan
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi lanet virüsü yok enbesil
    Cevapla
  • Bjk gss 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar boşsun boyle bir gunde bile kininide kivraniyorsun
    Cevapla
  • haha 4 yıl önce Şikayet Et
    fener düşmanları kötü günde yanımızda oluyor
    Cevapla
  • sakaryalı 4 yıl önce Şikayet Et
    düşmanları talihsiz bir kelime olmuş rakipleri olmalıydı
    Cevapla
  • Düşünmek bedeva 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim ya gene çok konuştu bak görüyor musun? Utanmadan TFF nin işine karıştı! Aklıselim bi sen misin şu koca alemde koca Fatih Terim. Başka bir Allah ın kulu çıkıp da bi şey demedi ya,hepsine yazıklar olsun. Allah şifa versin basketbolcularımıza.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle