ABD'den Türkiye itirafı: 'Saygı duyuyoruz'

ABD Başanstenörü Gregg Popovich, oyuncular Joe Harris, Kemba Walker ve Khris Middleton, Türkiye'yi 93-92 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

ABD'den Türkiye itirafı: 'Saygı duyuyoruz'
ABD'den Türkiye itirafı: 'Saygı duyuyoruz'
GİRİŞ 03.09.2019 20:24 GÜNCELLEME 03.09.2019 21:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

ABD Başantrenörü Gregg Popovich, Türkiye'nin çok iyi oynadığını anlatarak, "Bugün takım olarak bitiricilikte sorun yaşadık. Bu alanda daha iyi olmalıyız. Böyle güçlü bir takıma karşı oynamak bizim için çok önemli tecrübeydi. Bu maç Dünya Kupası'nın nasıl bir yer olduğunu gösterdi. Bu nedenle kazandığımız için mutluyum." diye konuştu.

 

 

ABD'li oyuncu Joe Harris de takım olarak geliştirmeleri gereken konuların olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Günün sonunda kazanan taraf olduk. Galibiyet galibiyettir. Bu maçın kasedini izleyeceğiz ama bu turnuvada Yunanistan, Brezilya ve Türkiye gibi güçlü takımlar var. Bu tip şeyler yaşanabilir. Hücumdaki bitiriciliğimiz iyi değildi, ikili eşleşmelerde sorun yaşadık. Türkiye'nin performansı bizi yanıltmadı. Çok iyi takım olduklarını biliyorduk, çok iyi oyunculara sahipler ve zorlu bir takım."  

 

 

Oyunculardan Kemba Walker ise Türk Milli Takım'a saygı duyduğunu vurgulayarak, "Kazandık, nasıl olduğu fark etmez. Türkiye harika oynadı. Tam bir savaş yaşandı, bu şekilde kazanmak harikaydı. Hiçbir şekilde hayal kırıklığı yaşamıyorum. İkili eşleşmelerde rakibin fiziğinden dolayı dezavantaj yaşadık. Topu çok iyi dolaştırdılar, 24 saniyeyi kullandılar. Büyük oynadılar, biz de çok iyi oynadık." diye konuştu. 

ABD'ni bir diğer oyuncusu Khris Middleton zorlansalar dahi bu şekilde kazanmanın mutluluk verici olduğunu dile getirdi.  

YORUMLAR 11
  • ÇERKEZOĞLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımı kutluyorum,çok güzel oynadılar,son zamanda elimize geçen fırsatları değerlendiremedik bir sayı ile yenildiğimize çok üzüldüm....yinede helal olsun...
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben hiç memnun değilim. Öleceğim ana yenilmeyeceğim
    Cevapla
  • Gurbetci 68 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun size
    Cevapla
  • Ülkücü 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıldızlarının turşusunumu kuracakti zar zor uzatmada bir sayı farkla kazandı
    Cevapla
  • ugur gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    yemin olsun bu sonuç gurur duydum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle