Nando De Colo F.Bahçe'ye çok yakın!

NBA'de Toronto'dan istediği kontratı alamayan Fransız süper yıldız Nando De Colo, Fenerbahçe Beko ile masaya oturdu ve sözleşme detaylarını görüşmeye başladı.

Nando De Colo F.Bahçe'ye çok yakın!
Nando De Colo F.Bahçe'ye çok yakın!
GİRİŞ 04.07.2019 16:54 GÜNCELLEME 04.07.2019 16:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

EuroLeague'de CSKA Moskova ile şampiyonluk sevinci yaşadıktan sonra Rusya'dan ayrılma kararı alan Nando De Colo adım adım Fenerbahçe Beko'ya yaklaşıyor.

Tekrar şansını NBA'de denemek isteyen ancak sözleşme haklarını elinde bulunduran Toronto'dan 1.8 milyon doların üzerinde bir teklif alamayan Fransız yıldız, Fenerbahçe Beko ile masaya oturdu.

CSKA Moskova'dan yılda 3 milyon dolarlık bir sözleşmeden çıkan Nando de Colo, Fenerbahçe Beko ile de bu rakam üzerinden görüşmelerini sürdürüyor ve taraflar arasında sözleşme detayları artık son noktaya geldi.

Guduric ve Melli'nin NBA'e gitmesinden dolayı yaklaşık 4 milyon dolarlık bir maaş boşluğu yaratan Fenerbahçe Beko, Nando de Colo'nun talep ettiği parayı karşılayabilecek durumda ve İstanbul'daki sosyal yaşam, kulüp etkisi ve taraftar gibi faktörler Fransız yıldızın sarı-lacivertli formayı giymesini kolaylaştıran etkenler olarak gösteriliyor.

Real Madrid'in de transfer listesinde yer alan Nando de Colo için Valencia kulübü de resmi bir açıklama yaptı ve bu transfer için kendilerinin de devrede olabileceğini duyurdu. Valencia'nın kulüp direktörü Paco Raga, Nando de Colo'nun İspanya haklarına sahip olduklarını ve Real Madrid'in olası bir teklifine karşın hamle yapacaklarını ifade ederek; "De Colo'nun haklarına sahibiz ve Real Madrid bir teklif yaparsa biz de devreye gireriz, De Colo'nun haklarından vazgeçmeyeceğiz" dedi. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 2
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu fener adam olmaz yine boş işler futbol hariç diğer branşlar boşa masraftir
    Cevapla
  • Gerçekçi Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş.
    Cevapla