Ataman: 'Gerçekleri tarih yazar...'

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe'ye 85-69 kaybettikleri final serisi 6. maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ataman: 'Gerçekleri tarih yazar...'
Ataman: 'Gerçekleri tarih yazar...'
GİRİŞ 19.06.2019 22:43 GÜNCELLEME 19.06.2019 22:51
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, “Gerçekleri tarih yazar, tarihi de tüm dostlarımızla birlikte buradan çok güzel bir atmosferle ailelerimizde olduğu yerde biz şampiyon olarak yazacağız” şeklinde konuştu. Ataman ayrıca bu akşam ailesinin maça gelemediğini belirterek, cuma günü oynanacak maça Fenerbahçeli basketbolcularının, koçlarının ve yöneticilerinin ailelerini davet etti. 

 

 

“Biz şampiyon olacağız” 

Bu akşam şampiyon olamadıklarını bu yüzden de hiç üzgün olmadığını vurgulayan Ataman, “22 yıllık basketbol kariyerimde Türkiye’de 20’ye yakın, Avrupa’da da 4 final oynadım. Bu 4 finalden 3’ünü kazandım. Bu sene ilk kez kaybettim. Bütün şampiyonluk maçlarını ailem, çocuklarımla birlikte salondaydı. Çoğunda kazandık. Bazılarında salondalardı. Burada olmalarını çok istiyordum. Bugün buraya getiremedim. Fenerbahçe oyuncularının, koçunun, yöneticilerinin ailelerini Sinan Erdem’e davet ediyorum. Çok güzel bir seri oynuyoruz. Türk basketbol tarihinde en muhteşem final serisini yaşıyoruz. 3-3 tarihi bir seri. Sözlerimi şöyle bitiyorum; gerçekleri tarih yazar, tarihi de tüm dostlarımızla birlikte buradan çok güzel bir atmosferle, ailelerimizle olduğu yerde, biz şampiyon olarak yazacağız” şeklinde konuştu. 

 

 

Vasilije Micic ise Fenerbahçe’nin bu akşam daha iyi oynadığını, cuma günü seyircileri önünde kazanmak istediklerini söyledi. 

YORUMLAR 18
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    basketbol tarihinin en büyük kupası fenerin müzesinde ama tarihi bu yazıyormuş.olum sen kimin aklıyla dalga geçiyorsun
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Basketbolda çirkinlik bulaştırdın, gs nin her planı böyle, başarılı olamasa mutlaka ortamı sislendirir, puslandırır,, çünkü bunların yöntemi böyle,,
    Cevapla
  • Fanatik 4 yıl önce Şikayet Et
    Başarılar İnşallah şampiyon olursun Ergin hocam
    Cevapla
  • Osmanogluyuksel 4 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon ANADOLU EFES diyebiliriz artık,Kendi evinde Şampiyonluğu vereceğini sanmıyorum... Ben bugün ilan ediyorum Burdan,Malıma ilanimdirŞAMPIYON ANADOLU EFES ...
    Cevapla
  • Cafer c 4 yıl önce Şikayet Et
    Efes taraftarı mısın yoksa Fenerbahçe karşısında ezilen 6S veya 8jk dan mısın?
    Cevapla
  • 38Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekleri Tarih yazar, Tarihi de Galatasaray
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle