İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası! Resmen açıklandı!

Fenerbahçe Kadın basketbol takımında farklı kaybedilen Galatasaray derbisi sonrası görevine son verilen Yunan hoca George Dikeolakos’un yerine gelecek isim belli oldu.

İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası! Resmen açıklandı!
İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası! Resmen açıklandı!
GİRİŞ 03.04.2017 16:00 GÜNCELLEME 03.04.2017 16:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ezeli rakibi karşısında cumartesi günü oynanan maçta farklı öne geçmesine rağmen, farklı bir yenilgi alan Fenerbahçe'de fatura Yunan koça kesilmişti.

Dikeolakos'un yerine sarı lacivertliler, İstanbul Üniversitesi'ni çalıştıran Fırat Okul’u getirdi. Resmi siteden gün içerisinde Dikeoulakos ile yolların ayrıldığını duyuran Sarı-lacivertli kulüp, ardından Fırat Okul'un göreve getirildiğini de duyurdu.

2015-16 sezonunda geri döndüğü Fenerbahçe ile aynı sezon Kadınlar EuroLeague’de Final Four oynayan ve Kadınlar Türkiye Kupası, Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası ile Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonluğu elde etmeyi başaran George Dikeoulakos, bu sezon da sarı lacivertliler ile Kadınlar EuroLeague’de Final Four’a yükselmişti.

YORUMLAR 2
  • gs li 7 yıl önce Şikayet Et
    abi adamlar bi mac kaybetti bize hemen hocayi kovdular bu ergin ataman erkek basket takimina bu sene sadece dort mac kaybetti ama hala kovma cesaretimiz yok iste bu yuzden fenerbahce buyuk kulup biz borcluyuz
    Cevapla
  • ME~T~İN 7 yıl önce Şikayet Et
    Ergin Ataman seni Avrupa sampiyonu yaptı hemen unuttun'mu
    Cevapla