Tokat gibi Türkiye cevabı! Helal olsun...

Euroleague'in CEO'su Bertomeu, 2017'de İstanbul'da düzenlenecek olan Final Four'un planlandığı gibi yapılacağını ve terör olayları sebebiyle geri adım atmayacaklarını açıkladı.

Tokat gibi Türkiye cevabı! Helal olsun...
Tokat gibi Türkiye cevabı! Helal olsun...
GİRİŞ 23.12.2016 13:49 GÜNCELLEME 23.12.2016 14:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

THY Euroleague'in CEO'su Jordi Bertomeu, son zamanlarda İstanbul'dan alınıp alınmayacağı tartışılan Final Four organizasyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Final Four 2017'nin planlandığı gibi İstanbul'da yapılacağını açıklayan Bertomeu, "Tabii ki endişeliyiz. İstanbul'da son zamanlarda terör olayları yaşanmış olsa da İstanbul'dan vazgeçmeyeceğiz. Geri adım atmayacağız. Eğer geri adım atarsak başkaları kazanır." şeklinde konuştu.

"İNSANLAR BİLET ALARAK GEREKLİ MESAJI VERDİ"

Gerekli önlemlerin alınması konusunda devletten garanti aldıklarını da belirten Jordi Bertomeu, "Güvenlik önlemleri konusunda gerekli garantileri aldık, Türk Devleti uluslararası bir organizasyonda sorun yaşanmaması konusunda bizden daha çok dikkat ediyor. Taraftarlar da biletlerin satışa çıktığı andan yarım saat sonra tüm biletleri bitirerek en güçlü mesajı verdi." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 10
  • Mg1907 7 yıl önce Şikayet Et
    Terore prim vermemeniz cok guzel sayin baskan. Herkes bu konuda birlik olmali.yoksa dunya yasanmaz hale gelir. Terore hayir sloganlari tum dunyada seslendirilmeli....
    Cevapla
  • YILDIRIMLI - KYSR 7 yıl önce Şikayet Et
    YAŞASIN BÜYÜK RUSYA BÜYÜK TÜRKİYE YAŞASIN İNSANLIK terörü-teröristi PİS KANLI PARALARIYLA BESLEYENLERE KAPAK OLSUN.
    Cevapla
  • byx68 7 yıl önce Şikayet Et
    eee kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmis. Eurolig degil Turkish Airlens ligi nedd olsa.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    gelmese de gelmedin dersiniz adamlar ne yapsa yaranamıyor size de
    Cevapla
  • VATANDAŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Rabbim güzel vatanımızı, onurlu, şerefli milletimizi, devlet büyüklerimizi her türlü kaza, bela, fitne-fesat ve kötülüklerden korusun. Yüce Rabbim kanlı ellere, provokatörlere, düşmanlarımıza fırsat vermesin. AMÎN. Bu vatan hepimizin, bu vatan Cennet-ül Baki’de yatan şanlı, onurlu, şerefli Çanakkale şehitlerimizin kanıyla sulanmış ve bizler de bu şanlı, şerefli şehit dedelerimizin torunuyuz. Bizler ALLAH’ın ipine sımsıkı sarılmış bir milletiz.
    Cevapla
  • Enver 7 yıl önce Şikayet Et
    Sponsor THY olunca mecbur geleceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle