G.Saray'dan F.Bahçe'ye cevap! İpler geriliyor

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe'nin Göksenin Köksal ile ilgili açıklamasına resmi site aracılığı ile cevap verdi.

G.Saray'dan F.Bahçe'ye cevap! İpler geriliyor
G.Saray'dan F.Bahçe'ye cevap! İpler geriliyor
GİRİŞ 14.11.2016 16:27 GÜNCELLEME 14.11.2016 16:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"Sporda dostluk, fair-play ve barıştan sadece kendi çıkarları söz konusu olduğunda bahseden malum camianın 20 Kasım’da oynayacağımız önemli maç öncesi tahriklerine cevap hakkımızı saklı tutar, spor kamuoyunu kışkırtan ve gerginlik yaratmak isteyen bu davranışı kınadığımızı bildiririz.

Sporcumuz Göksenin Köksal üzerinden yapılmaya çalışılan bu komik algı operasyonunun parçası olmayacağımız, oyuncumuzu mesnetsiz iddialar karşısında yalnız bırakacağımız anlamına gelmemektedir.

Malum kulüp başkanının ve kaptanının, takımlarının ceza almaması için üçüncü anonsu bizzat yaptıkları bir salonda yaşanan rezilliklerin, Galatasaray’ın milli oyuncusu üzerinden aklanmaya çalışılması Türk halkının zekâsına hakarettir.

Galatasaray Spor Kulübü"

YORUMLAR 5
  • Gölge 7 yıl önce Şikayet Et
    Şurada bir kaç yıl olmadı daha, Sahanızda oynanan ve Galatasarayın yendiği bir basketbol maçından sonra, skorboarda yazdığınız yazı hala unutulmadı. "koyduk mu" yazısını oraya yazan kişi, yönetimin bilgisi haricinde yazdıysa eğer, Ülker salonunda maç sonrasında çalınan şarkı da aynen öyle yönetimin bilgisi dışında çalınmıştır. Ama ben ikisine de inanmıyorum ve iki rezillikte de yönetimin ilgisi vardır diyorum. Yeter artık, memleketin bunca belası varken bir de sizler çıkmayın başımıza bela olarak.
    Cevapla
  • efe türk 7 yıl önce Şikayet Et
    fetösaray konuşmuş. pensilvanyadan izin aldınmı? rivayıda fetöye satmıştı dumankaya.
    Cevapla
  • yaman 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben böyle çirkeflik görmedim taraftar kamerasından izledim adam resmen tahrik ediyor... Bu arada biz imanlı vatansever bir o kadar da başarılı olan futbolcumuza sahip çıkamadık. Kimden bahsettiğimi tüm Fenerbahçeliler anlamıştır herhalde. EMRE BELÖZOĞLU tabii ki.
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan zaten sizin bir sürü topçunuz VATAN HAİNİ FERÖCÜ çıktı. Sizin her başarınız şaibeli. Kimbilir daha ne haltlar yediniz.
    Cevapla
  • yusuf harun 7 yıl önce Şikayet Et
    asil duruş budur, GS kendine yakışanı yapmıştır
    Cevapla