TRT'den bir bomba daha! O maçlar da şifresiz

2016/2017 sezonunda THY Euroleague ve Final Four maçları TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

TRT'den bir bomba daha! O maçlar da şifresiz
TRT'den bir bomba daha! O maçlar da şifresiz
GİRİŞ 13.10.2016 14:03 GÜNCELLEME 13.10.2016 14:14
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Basketbolda 2016/2017 sezonu THY Euroleague ve Final Four maçları TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

TRT'de Stadyum programının sunucusu Ersin Düzen, konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada bu sezon boyunca THY Euroleague ve Final Four maçlarının TRT'den yayınlanacağını duyurdu.

Avrupa basketbolunun kulüpler bazında bir numaralı organizasyonu THY Avrupa Ligi’nde 2016-2017 sezonu, dün oynanan Real Madrid-Olympiakos maçıyla start aldı.

Türkiye’nin 4 takımla (Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş, Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe) temsil edileceği organizasyonda bu sezon yeni format uygulanacak. Bu kez 16 ekip, deplasmanlı lig modelinde birbirleriyle karşılaşacak ve 30 haftalık normal sezonun ardından, ilk 8 sırayı alacak takımlar play-off oynama hakkı kazanacak. Play-off’ta sıralamalara göre 1/8, 2/7, 3/6 ve 4/5 çapraz eşleşmelerle takımlar eşleşecek ve 5 maç üzerinden oynanacak çeyrek finalde 3 galibiyete ulaşan ekipler adlarını Final Four’a yazdıracak.

Play-off karşılaşmaları 18 Nisan-2 Mayıs tarihler arasında, İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleşecek Final four organizasyonu ise 19-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

YORUMLAR 20
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    trt acil şekilde bir basketbol spikeri bulsun
    Cevapla
  • Karamanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Nihayet Eurolig maçlarını doyasıya seyredebileceğiz. Mesela dün Darüşşafakanın muhteşem geri dönüşünü seyretmek harika bir olaydı. Yıllarca Ntvspor'un yayınladığı haftanın en kötü maçını seyretmek zorunda kalmayacağız. Ama Murat Kosova gibi bir spiker ve İhsan Bayülken gibi bir yorumcu olması maçların seyir kalitesine çok önemli etki eder diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Hakli 7 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda avrupa basketbol liginde sadece Türk takımları mücadele edecek.
    Cevapla
  • Dadas 7 yıl önce Şikayet Et
    Birde milli takım maçlarını alsada biz Avrupa'daki türkler şu rezilliği cekmesek
    Cevapla
  • emre 7 yıl önce Şikayet Et
    benim bildiği thy nin resmi kanalı lig tv trt gecen sene tnt sporun yaptığı gibi haftada sadece 1 türk takımının maçını verebilir
    Cevapla
  • fth23 7 yıl önce Şikayet Et
    demek yanlış biliyorsun!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle