Enes Kanter'e babasından şok! - Enes Kanter 'evlatlıktan' reddedildi!

Teröristbaşı Fetullah Gülen'e güzellemeler yapan ve bağlığını bildiren ünlü basketçi Enes Kanter'e her kesimden özellikle de sosyal medya üzerinden tepkiler çığ gibi büyümüştü. Hal böyle olunca da Twitter hesabı askıya alınmıştı. Öte yandan Basketbolcu Enes Kanter'e bir şok da babasından geldi. Öyle ki FETÖ'nün avukatlığını yapana Enes Kanter'i babası evlatlıktan reddetti İşte Enes Kanter'in babası tarafından evlatlıktan reddedildiği o yazılı belge ve Enes Kanter ile ilgili tüm detaylar haber7.com'da..

Enes Kanter'e babasından şok! - Enes Kanter 'evlatlıktan' reddedildi!
Enes Kanter'e babasından şok! - Enes Kanter 'evlatlıktan' reddedildi!
GİRİŞ 08.08.2016 17:20 GÜNCELLEME 08.08.2016 17:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

FETÖ ve liderine bağlılığını defaatle bildiren basketbolcu Enes Kanter ile ilgili yeni gelişme var. Ünlü basketbolcu Enes Kanter'e bir şok da babasından geldi.

Bir dönem A Milli basketbol takımının formasını giyen ve şimdilerde Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde oynayan Enes Kanter, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Fethullah Gülen'e bağlığını ifade eden açıklamalarına devam etmişti. Öyle ki henüz yüzlerce şehidimizin acısı hala yüreklerimizde tazeyken bile Twitter hesabından terörist başı Fetullah Gülen'e güzellemeler yapan ve bağlığını bildiren ünlü basketçi Enes Kanter'e her kesimden özellikle de sosyal medya üzerinden tepkiler çığ gibi büyümüştü. Hal böyle olunca da Twitter hesabı askıya alınmıştı. Öte yandan Basketbolcu Enes Kanter'e bir şok da babasından geldi. Öyle ki FETÖ'nün avukatlığını yapana Enes Kanter'i babası evlatlıktan reddetti  İşte Enes Kanter'in babası tarafından evlatlıktan reddedildiği o yazılı belge ve Enes Kanter ile ilgili tüm detaylar haber7.com'da..

ENES KANTER EVLATLIKTAN REDDEDİLDİ

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Türk bayrağını gururla dalgalandırmak yerine FETÖ'nün sosyal medyadaki tetikçiliğini yapmayı tercih eden basketbolcu Enes Kanter'i ailesi evlatlıktan reddetti.

Oğlunun FETÖ tarafından hipnotize edildiğini söyleyen baba Mehmet Kanter, kaleme aldığı mektupla oğlunu evlatlıktan reddettiğini açıkladı.

FETÖ'CÜ ENES KANTER'E AİLE DARBESİ

"Kendisinin FETÖ terör örgütü tarafından hipnotize olduğunu ve kullanıldığını düşünüyoruz. İnsanlar yanlışlıklar yapabilir. Yanlıştan dönmenin erdem olduğunu defalarca söyledik ancak ikna edemedik. Ben babası ve bütün Kanter aileleri olarak FETÖ terör örgütü tarafından yapılan çirkin darbeyi kınıyor ve lanetliyoruz.

Enes'i başta ben babası ve Kanter aileleri evlatlıktan reddediyoruz. Bir an önce soy ismini değiştirmesini istiyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız ve Türk halkından böyle bir çocuğum olduğu için utanç duyarak özür diliyorum."

BABA KANTER HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

Bu arada FETÖ'cü Enes Kanter'in babası, Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Kanter, geçtiğimiz günlerde açığa alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştı.

ENES KANTER'İN TWİTTER HESABI ASKIYA ALINMIŞTI

A Milli eski basketbolcu Enes Kanter'in geçtiğimiz günlerde Fethullah Gülen'le ilgili attığı tweet'ler Türkiye'de pek çok kesimden büyük tepki çekerken, tweet'lere gelen yoğun şikayetlerin ardından Enes Kanter'in Twitter hesabı askıya alındı.

Gelen şikayetler üzerine Twitter, Türkiye üzerinden Enes Kanter'in hesabını tamamen askıya aldı. Türkiye üzerinden Kanter'in Twitter hesabına girmeye çalışanlar hesabın gizlendiğine dair mesaj görüyor.

Enes Kanter'in darbe gecesinden sonra Fethullah Gülen'e bağlılılığını bildiren tweet'ler atması sosyal medyada büyük tepki çekmiş, kullanıcılar Kanter'in Twitter hesabına sayısız tweet atmıştı.

İŞTE ENES KANTER'İN O SKANDAL TWEETİ

 

YORUMLAR 2
  • Ağrılı 7 yıl önce Şikayet Et
    Niye reddediyorsun ki git abd ye karşına al yüzüne tükür Allah senin gibi hain evladın belasını versin de . Kulağından tut getir yargılat
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Hainlerrrrrrrrrrrrrrrr
    Cevapla