Enes Kanter'e soğuk duş! - FETÖ'cü Enes Kanter askıya alındı!

Twitter hesabından terörist başı Fetullah Gülen'e güzellemeler yapan ve bağlığını bildiren ünlü basketçi Enes Kanter', sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyünce ve ardından da hassas insanların şikayetleri üzerine Twitter harekete geçti. Attığı seviyesiz tweetler sebebiyle kitlelerin büyük tepkisine maruz kalan Enes Kanter'in Twitter hesabı askıya alındı. İşte Enes Kanter o tweeti ve diğer ayrıntılar haber7.com'da..

Enes Kanter'e soğuk duş! - FETÖ'cü Enes Kanter askıya alındı!
Enes Kanter'e soğuk duş! - FETÖ'cü Enes Kanter askıya alındı!
GİRİŞ 01.08.2016 09:14 GÜNCELLEME 01.08.2016 09:15
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Bir dönem A Milli basketbol takımının formasını giyen ve şimdilerde Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde oynayan Enes Kanter, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Fethullah Gülen'e bağlığını ifade eden açıklamalarına devam etmişti. Öyle ki henüz yüzlerce şehidimizin acısı hala yüreklerimizde tazeyken bile Twitter hesabından terörist başı Fetullah Gülen'e güzellemeler yapan ve bağlığını bildiren ünlü basketçi Enes Kanter'e sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyünce ve ardından da hassas insanların şikayetleri üzerine Twitter harekete geçti. Attığı seviyesiz tweetler sebebiyle kitlelerin büyük tepkisine maruz kalan Enes Kanter'in Twitter hesabı askıya alındı. İşte Enes Kanter'in o tweeti ve diğer ayrıntılar haber7.com'da..

ENES KANTER'E TWİTTER'DAN SOĞUK DUŞ

A Milli eski basketbolcu Enes Kanter'in geçtiğimiz günlerde Fethullah Gülen'le ilgili attığı tweet'ler Türkiye'de pek çok kesimden büyük tepki çekerken, tweet'lere gelen yoğun şikayetlerin ardından Enes Kanter'in Twitter hesabı askıya alındı.

Gelen şikayetler üzerine Twitter, Türkiye üzerinden Enes Kanter'in hesabını tamamen askıya aldı. Türkiye üzerinden Kanter'in Twitter hesabına girmeye çalışanlar hesabın gizlendiğine dair mesaj görüyor.

Enes Kanter'in darbe gecesinden sonra Fethullah Gülen'e bağlılılığını bildiren tweet'ler atması sosyal medyada büyük tepki çekmiş, kullanıcılar Kanter'in Twitter hesabına sayısız tweet atmıştı.

İŞTE ENES KANTER'İN O SKANDAL TWEETİ

 

YORUMLAR 14
  • kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    yahudi tohumları vatana hainleri bunlar
    Cevapla
  • anteplimmmm 7 yıl önce Şikayet Et
    Boyu uzun aklı kısa diye boşa dememişler.......
    Cevapla
  • ilyas 7 yıl önce Şikayet Et
    Cebine bakın bu da 1 dolara kanmıştır.
    Cevapla
  • lamer 7 yıl önce Şikayet Et
    2 gün sonra benim adima biri atmis haberim yok der:)
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    3 kuruş vermişler bu zavallıya yada abd deki işlerini hal etmişler göbekten bağlı yoksa desen bilgiden değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle