Patlama sonrası Mehmet Okur'un kızdıran paylaşımı

Eski milli basketbolcu Mehmet Okur'un tüm ülkenin yasa boğulduğu sırada attığı tweet herkesi çileden çıkardı.

Patlama sonrası Mehmet Okur'un kızdıran paylaşımı
Patlama sonrası Mehmet Okur'un kızdıran paylaşımı
GİRİŞ 29.06.2016 10:12 GÜNCELLEME 29.06.2016 12:13
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Havaalanında bir güvenlik zaafiyetinin olmadığını söyleyen Başbakan Binali Yıldırım'ın bu sözleri üzerine bir tweet atan Mehmet Okur, sosyal medyada yoğun eleştirilere maruz kaldı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nı kana bulayan terör saldırısıyla ilgili bilgiler veren Başbakan Binali Yıldırım'ın havaalanında bir güvenlik zaafiyetinin olmadığını belirtmesine alaycı bir dille cevap veren eski milli basketbolcu Mehmet Okur, "Guvenlik zaafiyeti yok(Mus) ! ? Birde olsa aman Allahim dusunmek bile istemiyorum..Allah hepimizin yardimcisi olsun..!!" dedi.

Mehmet Okur'un daha tüm ülkenin acısı böylesine tazeyken attığı bu tweet sosyal medyadaki takipçilerinin tepkisine neden oldu.

İşte Mehmet Okur'un o tweeti;

YORUMLAR 100
  • Uğur 7 yıl önce Şikayet Et
    Havaalanında güvenlik zaafiyeti elbette var!!Bırak havaalanını Türkiyede güvenlik zaafiyeti var.Yok diyen elini vicdanına koysun!!!!
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    zafiyet öylesine öğretilmiş kin dolu insanların teröre yataklık yapacak kadar yüreklerinin sağırlaşması ve dillerinin hep ülkeleri aleyhine uzaması bir araştırın bakalım ülke tarihini geççç dünya tarihinde 8 terör grubunun nbirleşip bir ülkeye karşı eylenmler yapacağını söylediği bir ülke varmı?ülkenin askeri ve polisi nefes almadan aylardır bu mücadeleyi veriyor fransa bir saldırıda kendinden geçti biz hergün her saat bir hainle hainlikle karşı karşıyayız ve senin dediğine bakkkk zafiyet varsa sizin diliniz
    Cevapla
  • 1 vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın Türkiyeye giriş çıkışında daha havaalanına gelmeden donununa kadar bir kaç sefer kontrol etsinlerde anlasın güvenligin ne oldugunu.. kendisi vip ten girip çıkıyor demek ki bu kadar zorlanmadığı belli. havaalanına giresiye kadar 10 arama yapılacak olursa o zaman uçuştan 12 saat önce havaalanında olucan demektir. boş konuşanlar 2 aramada bile homurdanırken buradan sallıyorlar işte.
    Cevapla
  • batmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    adam doğruyu söylemiş ne var bunda hepimizde biliyoruz çok büyük bir güvenlik zaafiyetının olduğunu ama maleysef sırf birini korumak onu istediği makama getirtmek için herkes susmuş
    Cevapla
  • Ahmet aslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet okur kimdi la.
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Cemaatçi ağzıyla konuşmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle