G.Saray, F.Bahçe, Trabzon ve Konya'ya şok!

FIBA, aralarında G.Saray erkek, kadın ve F.Bahçe’nin de kadın takımının yer aldığı 3’ü erkek, 2’si kadın 5 kulübe transfer yasağı getirdi.

 G.Saray, F.Bahçe, Trabzon ve Konya'ya şok!
G.Saray, F.Bahçe, Trabzon ve Konya'ya şok!
GİRİŞ 23.05.2016 11:20 GÜNCELLEME 23.05.2016 11:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği FIBA, üçü erkekler ikisi de kadınlar ketagorisinde olmak üzere 5 Türk kulübüne ödenmeyen oyuncu alacakları yüzünden “transfer yasağı” getirdi.

Alacaklarını tahsil edemeyen oyuncuların menajerleri ve avukatları vasıtasıyla yaptıkları başvuruları değerlendiren FIBA, Spor Toto Basketbol Ligi’nde yer alan Galatasaray Odeabank, Trabzon Medical Park ve ligden düşen T.Konyaerkek takımları ile Fenerbahçe ve Galatasaray kadın takımlarına transfer yasağı koydu. Bu sezon için transfer dönemi kapandığından önümüzdeki sezonu kapsayacak olan transfer yasağı, gecikmiş oyuncu alacaklarına dair mahkeme masrafları ve yasal faiz tutarları ile ilgili ödemeler yapıldığı takdirde kaldırılacak.

Bilindiği gibi, erkeklerde EuroCup’ı kazanan Galatasaray Odeabank’ta, Stephane Lasme başta olmak üzere bazı oyuncuların sezon içinde gecikmiş alacakları nedeniyle Sarı- Kırmızılı kulübe ihtar çektikleri ortaya çıkmıştı. Torku Konya ve Trabzon Medical Park cephesinde de maddi sorunlar yüzünden yaşanan sıkıntılar bu sezon tavan yaparken, Galatasaray ve Fenerbahçe kadın takımlarında da benzer durumlar yüzünden özellikle sezonun son bölümünde kriz yaşanmış, oyuncuların bir kısmı alacakları yüzünden mahkemeye gitme yolunu seçmişti.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 6
  • altan 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam neredeyse tek başına Avrupa Kupası'nı GS'ye getirdi. Stephan Lasme'den bahsediyorum. Adamın alacakları hala ödenmemiş. Böyle yönetimin ben.
    Cevapla
  • AYIP 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok Karaktersiz Haber Hazırlıyorsunuz. Terbiyesiz insanlarsınız.
    Cevapla
  • hayrettin 7 yıl önce Şikayet Et
    katliyorum size
    Cevapla
  • anadolu 7 yıl önce Şikayet Et
    paran yoksa hava için değermi...ondan sonra şöyle büyüğüz böyle büyüğüz naraları...önce insanların alınterini ödeyin büyüklük öyle olur...züğürtlükle ağalık birarada olamaz..
    Cevapla
  • yok 7 yıl önce Şikayet Et
    siz müslümanlıkla alakası olmayan insanlarsınız. 3 tık için insanların vaktini çalmayın ulan .
    Cevapla
  • bayrambulut4558@g 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlısı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle