Her yer kömür karası

THY Euroleague Final-Four ilk maçında CSKA Moskova ve Maccabi Electra karşı karşıya gelirken Milano'daki maç öncesi tüm salon Soma faciasını unutmadı.

Her yer kömür karası
Her yer kömür karası
GİRİŞ 16.05.2014 19:46 GÜNCELLEME 17.05.2014 09:28

Euroleague Yönetimi, Soma'da yaşanan maden faciasında hayatını kaybedenler için Final Four maçları öncesinde 1'er dakikalık saygı duruşunda bulunulmasını kararlaştırılırken tüm salon Soma'yı andı. Bazı oyuncuların gözyaşlarını zor tuttuğu gözlerden kaçmadı.

Milano


Milano'da tribünlerde Türk Bayrağı


Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta ve son maçında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor ile karşılaştı.

Kayserisporlu ve Fenerbahçeli futbolcular sahaya "Acınız, ortak acımızdır" yazılı pankartla çıktı. Kadir Has Stadı'nın maraton tribününe siyah bir bayrak, altına da "Soma'da kaybettiğimiz kardeşlerimize Allahtan rahmet., milletimize başsağlığı dileriz" pankartı asıldı.



Karşıyaka Spor Salonu'ndaki müsabakada Pınar Karşıyakalı oyuncular ısınmaya başlarında baret ve ellerinde "Ne yeşil ne kırmızı, bugün her yer kömür karası! Başımız sağolsun #soma" yazılı pankartla çıktı. Oyuncular sahaya çıktıktan sonra baretleri orta alana bıraktı.

Pınar Karşıyakalı taraftarlar siyah ağırlıklı kıyafetlerle maçı izlerken, takımın teknik heyeti de siyah takım elbiselerle müsabakada yer aldı.

Her yer kömür karası
GALERİYE GİT