Obradovic: İnanılmaz enerji ve özgüven verdi

Fenerbahçe - Real Madrid karşılaşmasından sonra her iki takımın başantrenörleri ve oyuncuları açıklamalarda bulundu.

Obradovic: İnanılmaz enerji ve özgüven verdi
Obradovic: İnanılmaz enerji ve özgüven verdi
GİRİŞ 15.04.2016 01:42 GÜNCELLEME 15.04.2016 01:42

THY Euroleague Çeyrek Final ikinci karşılaşmasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid 100-78lik skorla mağlup ederek seride 2-0 öne geçti. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Nikola Kalinic, Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso ve Real Madrid’in yıldız oyuncusu Sergio Rodriguez açıklamalarda bulundu.

OBRADOVIC: ŞİMDİ İLK ADIMIMIZ ATTIK

Real Madrid'e karşı oynanan oyundan memnun olduğunu söyleyen Obradovic, ''Skordaki fark bize inanılmaz enerji ve öz güven verdi. Biz sonuna kadar motive olduk, konsantrasyonumuz çok iyiydi. İlk yarıyı 25 sayı üstünlükle bitirmek son şampiyon takıma karşı normal değil. İlk maçtan sonra yarım adım atmıştık, şimdi ilk adımımızı attık. Madrid'de kolay olmayacak, öz güvenimiz yüksek olarak kazanmamız gerekiyor'' diye konuştu. 

Kalinic ise mükemmel oynadıklarını ve Madrid'de hedeflerini tamamlamaları gerektiğini söyledi.

MADRİD CEPHESİ

Fenerbahçe’yi tebrik ettiğini söyleyen Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso ise, "Maçla ilgili söylenecek fazla bir şey yok. Fiziksel ve zihinsel olarak ilk yarıda maçı bitirdiler. Sonrasında çok zor oldu” şeklinde konuştu. 

Real Madridli oyuncu Sergio Rodriguez ise baştan sona kötü oynadıklarını vurguladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL