Acun Ilıcalı, İngiltere'de de hakemlerden memnun değil! Kendi oyuncusuna şok sözler

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu Hull City'nin Sheffield United'a kaybettiği maçın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı. Ilıcalı, 3 puanlarının çalındığını iddia ederken, takımında forma giyen Lundstram'a da tepki gösterdi.

Acun Ilıcalı, İngiltere'de de hakemlerden memnun değil! Kendi oyuncusuna şok sözler
Acun Ilıcalı, İngiltere'de de hakemlerden memnun değil! Kendi oyuncusuna şok sözler
GİRİŞ 12.04.2026 14:01 GÜNCELLEME 12.04.2026 14:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı' Sheffield United karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından adeta sinirden deliye döndü. Karşılaşmanın hakem yönetimine ateş püsküren Ilıcalı, maçta kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan oyuncusu John Lundstram'a da tepki gösterdi.

Acun Ilıcalı

ACUN ILICALI'DAN HAKEMLER VE LUNDSTRAM İÇİN SERT SÖZLER

Acun Ilıcalı, John Lundstram'a, maçtan sonra eski takımı Sheffield United'la ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki gösterdi.

Ilıcalı, sosyal medya hesabından "Sevgili Lunny" diyerek John Lundstram'a hitaben yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bugün bizden çalınan üç puanın acısını hâlâ hissediyoruz. Bize göre bugün konuşmamız gereken en önemli şey, korkunç hakem kararları yüzünden üç puan kaybetmemiz. Bizim için hayal kırıklığı dolu bir öğleden sonra yaşarken, senin açıklamanı okudum. Sahada yaşanan adaletsizliğe daha fazla odaklanmanı ve eski kulübünün taraftarları nedeniyle hissettiğin hayal kırıklığına daha az yer vermeni beklerdim.

Biz büyük bir aileyiz, tek bir hayalimiz var. Harika bir takımımız, güçlü bir antrenörümüz ve play-off'lara ulaşmaya tamamen odaklanmış en iyi taraftarlarımız var. Umarım gelecekte Hull City (H ile büyük) taraftarlarımızın samimi sevgisi ve desteğiyle daha iyi hissedersin."

 
Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Bedirhan Altundağ

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Kemal 36 dakika önce Şikayet Et
    Beyimizi ne memnun eder acaba !
    Cevapla