Lamine Yamal 'Oruç tutacağım' dedi! Barcelona manevi destek sağlayarak takdir topladı
İspanyol devi Barcelona, Ramazan ayında oruç tutacak olan 18 yaşındaki süper starı Lamine Yamal'a manevi destek sağladı.
- Ramazan'da Lamine Yamal için Barcelona'dan özel beslenme programı...
- Barcelona, Ramazan ayında oruç tutacak olan genç yıldızı Lamine Yamal için özel bir beslenme programı oluşturdu.
- Kulüp, Yamal'ın performansını korumak amacıyla teknik ve sağlık ekibi ile birlikte detaylı bir yükleme programı hazırladı.
Barcelona, Ramazan ayında oruç tutacak olan genç yıldızı Lamine Yamal için özel bir beslenme programı oluşturdu.
İspanyol devi Barcelona, yoğun maç takvimi içinde takımın önde gelen yıldızlarından Yamal'ın performansını en üst seviyede tutmayı hedefliyor.
Katalan ekibi, Ramazan ayında oruç tutacak olan Lamine Yamal için özel bir planlama yaptı.

RAMAZAN'DA ÖZEL BESLENME PROGRAMI
Katalan kulübü, oyuncusunun inancına saygı gösterdi ve Yamal'ın performansının düşmemesi adına da bireysel bir beslenme programı hazırladı.
İspanyol basınında Diario AS'ın haberine göre, Barcelona'da teknik ve sağlık ekibi, Ramazan süresince Yamal'ın fiziksel seviyesini koruyabilmesi için detaylı bir yükleme programı da oluşturdu.
Program kapsamında oyuncunun antrenman temposu, sıvı dengesi ve toparlanma süreci yakından takip edilecek.
Yoğun maç takvimi içinde genç futbolcunun performansını en üst seviyede tutmayı hedefleyen ve oyuncusunun dini inancına da saygı gösteren Barcelona, Müslüman futbolseverler tarafından sosyal medyada takdir edildi.
-
Mesut 9 dakika önce Şikayet EtBizim layyiklerden daha anlayışlılarBeğen
-
selim 18 dakika önce Şikayet Etarda güler oruç tutmaz mıBeğen
-
hakk 18 dakika önce Şikayet EtGel de bu adamı destekleme, Oruç tutan bir yabancıyı, oruç tutmayan bir yerliye tercih ederim.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Ahmet 22 dakika önce Şikayet EtMaşallah Bravo. Allah yar ve yardimcin olsun . Bizimkilere güzel bir örnek. Ama bizimkiler birak oruc tutmayi nerelere daha fazla dovme yapabilirim derdine düşerlerBeğen Toplam 3 beğeni
-
mesela 26 dakika önce Şikayet EtBu dedigin yahudi orucu biz müslümanizBeğen Toplam 1 beğeni
-
özdemir 7 dakika önce Şikayet Etne yahudi orucu !? bu adam müslüman...Beğen
-
can 7 dakika önce Şikayet EtYamal Müslüman bir sporcu,Beğen
-
Mes 7 dakika önce Şikayet EtYahudilerde ramazan orucu yokBeğen