Olaylar yüzünden maç durma noktasına geldi! Milli yıldız takımını 10 kişi bıraktı
Serie A'nın 14. haftasında Roma, Cagliari'ye deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
Serie A'nın 14. haftasında Roma, Cagliari'ye konuk oldu. Unipol Domos Stadyumu'nda oynanan maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.
ZEKİ ÇELİK ATILDI
İkinci yarıda Zeki Çelik ceza sahasına yakın yerde rakibine faul yaptı. Hakem önce penaltı verse de VAR'da inceledikten sonra penaltı kararını serbest vuruşa çevirdi ve Zeki Çelik'e kırmızı kart gösterdi. Kırmızı karttan sonra iki takım oyuncuları sık sık gerginlik yaşadı. Saha içinde ve saha kenarında yaşanan olaylar nedeniyle maç birkaç kez durma noktasına geldi.
CAGLİARİ ÖNE GEÇTİ!
Cagliari, 82. dakikada Gaetano'nun golüyle öne geçti. Ev sahibi takımda Semih Kılıçsoy, 90+2. dakikada Folorunsho'nun yerine oyuna girdi. Maçı 1-0 kazanan Cagliari puanını 14 yaptı. Üst üste 2. kez yenilen Roma ise 27 puanda kaldı.