Arda Güler'i yerden yere vurdular: İspanya'da tartışmaların odağında
LaLiga’da Real Madrid, konuk ettiği Villarreal’i 3-1 yendi. İspanyol basını, Villarreal maçında 64 dakika süre alan Arda Güler'in performansını değerlendirdi.
İspanya LaLiga’da Real Madrid, ilk yarısı golsüz tamamlan maçta Villarreal’i ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 yendi. Xabi Alonso’un ekibine galibiyeti getiren golleri Vinicius Jr. (2) ve Kylian Mbappe kaydetti.
Real Madrid’de milli futbolcu Arda Güler Villarreal maçına ilk 11’de başladı. Arda, 64 dakika sahada kalırken yerini Jude Bellingham’a bıraktı.
Maçın ardından İspanyol basını, Real Madrid futbolcularının bu maçtaki performanslarını değerlendirdi.
AS’ta yer alan oyuncu değerlendirmelerinde Arda Güler için, “Villarreal karşısında, son maçlarda Real Madrid taraftarlarını etkileyen Mpappe-Arda ikilisi neredeyse hiç görünmedi." denildi.

Değerlendirmede ayrıca, "Türk oyuncu, sahada kaldığı 64 dakikada 50'den az pas atarak oyundan çıktı ve Villarreal'in kontra ataklarına yol açan tehlikeli bir kayıp yaşadı.” ifadeleri yer aldı.
Arda Güler, Real Madrid’de bu sezon LaLiga ve Şampiyonlar Ligi’nde toplam 8 maçta süre aldı.
Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 4 asist kaydetti.
-
Ruhi 1 ay önce Şikayet EtArda gururumuzdur, Allah yardımcısı olsun, Hakan da ,Kenan da diğerleri de bu milletin çocukları, başarılı olsunlar, biz onların hepsi ile gurur duyuyoruzBeğen Toplam 2 beğeni
-
Kerem 1 ay önce Şikayet EtYakında TFF 2. ligde top koşturur. Barselonaya giden Emre gibi ve Muhammed gibi.Beğen
-
Rizeli53 1 ay önce Şikayet EtArda ikili mücadelelerde hemen düşüyor, hızlı değil koşamıyor...Beğen
-
En realidad 1 ay önce Şikayet EtSanki takımda başka oyuncu yok. Bu tür şeyler Mesut Özil'e de yapılıyordu.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Bozkurt 1 ay önce Şikayet EtNe koşabiliyor ne diripling atabiliyor oradaki adamlara baksana hayvan gibi koşuyorlarBeğen