Barcelona'da Arda Güler krizi! Hoca ve yönetim arasında ipler gerildi
Barcelona'da teknik direktör Hansi Flick ile sportif direktör Deco arasında gerginlik olduğu ve ikilinin arasının Arda Güler'in Real Madrid'e kaptırıldığından beri kötü olduğu iddia edildi.
Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Paris Saint-Germain'e 2-1 mağlup olan Barcelona'da teknik direktör Hansi Flick ile sportif direktör Deco arasında iplerin gerildiği iddia edildi.
İspanyol basınına göre ikili arasındaki anlaşmazlık uzun süredir devam ediyor ve PSG yenilgisi sonrası daha da belirgin hale geldi.
TRANSFER GERGİNLİĞİ
Deco, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, transfer yapılmamasına rağmen Pedri, Gavi ve Raphinha ile sözleşme yenilediklerini hatırlatarak, "Bu da takımın seviyesini artırdı" sözlerini kullanmıştı.
Flick ise istediği transferlerin gerçekleşmemesi nedeniyle rahatsız.

ARDA GÜLER İDDİASI
İspanyol basını, iki ismin arasındaki gerginliğin özellikle Arda Güler'in Real Madrid'e kaptırılmasından bu yana büyüdüğünü ileri sürdü.
Flick'in, Arda için söylediği "Bizim için büyük bir kayıp, o harika bir oyuncu" sözlerinin Başkan Joan Laporta'ya iletildiği belirtildi.
İPLER GERİLMİŞ DURUMDA
Son gelişmelerin ardından Barcelona yönetiminde tansiyonun yükseldiği, Flick ile Deco arasındaki fikir ayrılıklarının Başkan Laporta'ya kadar taşındığı kaydedildi.
Bu durum, kulüpte "Arda Güler krizi" olarak yorumlandı.

-
Ege 1 ay önce Şikayet EtArda Güler, Real Madrid'e gittiğinde Barça'nın hocası Xavi'ydiBeğen Toplam 1 beğeni
-
Ali 1 ay önce Şikayet EtBarcelonanın oyuncusu göykeres ti onu alacaklardıBeğen Toplam 2 beğeni
-
İso 1 ay önce Şikayet EtBence yalan haber arda 2 yıl olmuş reale geleliBeğen Toplam 9 beğeni
-
Gültepeli Bjk 1 ay önce Şikayet EtKenan varr onuu all barcaa çok büyük bişey kaybetmedin all kenanı millliiler maçı olsunnBeğen Toplam 6 beğeni
-
MuhammedAli 1 ay önce Şikayet EtMadem öyle Barcelonanin parasimi yok saysin parayi alsin ardayiBeğen Toplam 7 beğeni