Florentino Perez'in Filistin'de faaliyet gösteren şirketi kara listeye alındı
Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in şirketi işgal altındaki Filistin topraklarında iş yapmaktan "kara listeye" girdi.

İspanya'nın dünyaca ünlü Real Madrid Kulübünün Başkanı Florentino Perez'in sahibi olduğu inşaat şirketi ACS, Birleşmiş Milletlerin (BM) yayınladığı İsrail işgali altındaki Batı Şeria'da faaliyet gösteren 158 şirketten biri olarak "kara listeye" girdi.
BM İnsan Hakları Ofisi tarafından hazırlanan ve 26 Eylül'de sunulan raporda, 2 Ağustos 2019 ile 30 Nisan 2025 tarihleri arasında, İsrail işgali altındaki Filistin'in Batı Şeria kentinde faaliyet gösteren 158 firmanın isimleri yayımlandı.
Söz konusu raporda BM, 138'i İsrailli geri kalanı 10 farklı ülkeden 20 yabancı şirketin işgal altındaki Filistin topraklarında faaliyet göstererek, "insan hakları endişeleri yarattığını" vurguladı.
Basında "kara liste" olarak adlandırılan listede 4 İspanyol şirketi bulunurken, bunlardan biri de Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in sahibi olduğu ACS oldu.
Diğer yandan İspanya'nın El Pais gazetesi, ACS şirketindeki kaynaklara dayanarak verdiği haberde, şirketin bu iddiayı reddettiğini, "Orta Doğu'nun bu bölgesindeki her türlü faaliyetten uzak durduklarını ve derhal bu listeden çıkarılmayı talep edecekleri" ifadeleri yer aldı.
-
Sabırsız 10 saat önce Şikayet EtKorkaklık YOKBeğen
-
Muammer 11 saat önce Şikayet Etİspanyollar onun hakkından gelirler.Beğen Toplam 3 beğeni
-
HIDIR BUDUR 15 saat önce Şikayet EtYahudi 3. dünya savaşını istiyor 1. dünya savaşından sonra Osmanlı parçalandı Yahudiler Filistine yerleşti.. 2. dünya savaşından sonra Filistine göç etmek istemeyen Yahudilerin bir kısmına Hitler musallat edildi Avrupadan kovuldular Filistine göçe zorlandırlar savaş sonunda İsrail Devleti kuruldu. 3. dünya savaşından sonrada amaçları "Büyük İsrail Devletini" tamamlamakBeğen Toplam 10 beğeni
-
Mileri 14 saat önce Şikayet EtO savaştan sonra ne Büyük İsrail kalır ne yahudi.Beğen Toplam 2 beğeni
-
urfa 16 saat önce Şikayet Etbaykot yapılsa işgal bugün durur Yahudi toplumu parayı canından çok sever Allah dostları hep bunu söylerBeğen Toplam 6 beğeni
-
OSMANLI 4 saat önce Şikayet EtNeyi boykot ediyorsun çocuk lar gibisinizBeğen
-
cibil 16 saat önce Şikayet Etbir yanlış anlama var , bu florentino perez işgalaltındaki filistin topraklarına israilli işgalciler için şirket kurduğu için kara listeye alındı. yani bu adam körkütük düşman oluyorBeğen Toplam 4 beğeni