Arda Turan'dan taraftarı yıkan haber: Teşekkür edip tarih verdi

Arda Turan yönetimindeki Shakhtar Donetsk, Ukrayna Premier Ligi'nin 6. haftasında Zorya Luhansk ile karşı karşıya geldi. Donetsk tek golle galip gelirken Arda Turan maç sonu camia için kara haberi duyurdu.

GİRİŞ 24.09.2025 12:02 GÜNCELLEME 24.09.2025 12:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Zorya Luhansk'ı tek golle mağlup eden Shakhtar Donetsk, puanını 14'e çıkardı ve Ukrayna Premier Ligi'nde zirveye ortak oldu.

Karşılaşmada Shakhtar'ın etkili isimlerinden biri olan Alisson forma giymemişti. Arda Turan maçın ardından yaptığı açıklamada Alisson'un bacağının kırıldığını duyurdu.

Arda Turan'ın bu açıklaması kısa sürede Ukrayna'da gündem oldu ve futbolcunun ne zaman döneceği araştırılmaya başlandı.

Ukrayna basınında yer alan haberlere göre Alisson'un aralık ayına kadar geri dönmesi beklenmiyor, Brezilyalı futbolcunun sene sonunda takımla çalışacak duruma gelmesinin öngörüldüğü aktarıldı.

MAÇ SONU TEŞEKKÜR ETTİ

"Bugün harika oynadığımızı düşünüyorum" diyen Arda Turan, "Oyunculara karakterlerinden, gösterdikleri mücadele ruhundan ve bence oldukça adil bir şekilde kazanılan zaferden dolayı teşekkür etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • Bozkurt 1 saat önce Şikayet Et
    Sen Galatasaray Atletico ve Barcelona görmüş profesyonel ve hırslı bir futbolcuydun.Teknik direktörlüğünde de pişmeye başladın bir daha ki hedefin Milli takim yada Galatasaray olsun
    Cevapla