Kenan Yıldız'a İtalya'da büyük onur! 20 yaşında başardı
Serie A'nın 4'ncü haftasında Juventus, deplasmanda Verona ile karşı karşıya geldi. Milli futbolcumuz Kenan Yıldız, karşılaşmada Juventus'un kaptanlığını yaptı.
GİRİŞ 20.09.2025 22:49
GÜNCELLEME 20.09.2025 22:49
Serie A'nın 4'ncü haftasında Juventus deplasmanda Verona ile karşı karşıya geldi.
Karşılaşma 1-1 berabere bitti. Juventus'un golü 19'da Conceicao'dan geldi. Verona'nın eşitlik sayısını 44'te Orban penaltıdan kaydetti.
Bu sonucun ardından Juventus, bu sezonki ilk puan kaybını yaptı ve 10 puana geldi. Verona ise puanını 3 yaptı.

KENAN YILDIZ KAPTAN OLDU
Juventus'un 10 numarasını giyen milli futbolcumuz Kenan Yıldız, karşılaşmada İtalyan ekibinin kaptanlık bandını taktı.
YORUMLAR 10
-
Drhrhdhhdjf 1 yıl önce Şikayet EtAyrıca kenan akan oyunda daha iyi oynuyor milli takımda Top gelince durmak zorunda kalıyorBeğen Toplam 3 beğeni
-
çağrıbey 1 yıl önce Şikayet Etİtalyan lar defans yapmasını biliyor takım bütün olarak defans ve hücum yapıyorlar bizde hücum var defansa dönen sayısı çok azBeğen Toplam 2 beğeni