Devler peşindeydi, ters köşe yaptı! 10 yıllık sözleşmeyi imzaladı

Athletic Bilbao, ismi uzun süredir Barcelona ile anılan 22 yaşındaki İspanyol futbolcusu Nico Williamsın sözleşmesini 2035'e kadar uzattığını açıkladı.

Devler peşindeydi, ters köşe yaptı! 10 yıllık sözleşmeyi imzaladı
Devler peşindeydi, ters köşe yaptı! 10 yıllık sözleşmeyi imzaladı
GİRİŞ 04.07.2025 18:58 GÜNCELLEME 04.07.2025 19:00

La Liga takımlarından Athletic Bilbao'nun Gana asıllı genç forveti Nico Williams, 30 Haziran 2035'e kadar kulüpte kalmasını sağlayacak uzun vadeli yeni anlaşmaya imza attı.

10 YILLIK SÖZLEŞMEYE İMZA ATTI

İspanyol ekibinden yapılan açıklamada, "Nico Williams, Athletic ile sekiz yıllık sözleşme uzatma anlaşmasını imzaladı. Kanat oyuncusu, Athletic'te daha fazla tarih yazma hedefiyle sözleşmesini 2035'e kadar yeniledi." denildi.

Açıklamada, Athletic ile 2027 yılına kadar kontratı bulunan Williams'ın 30 Haziran 2035'e kadar Bilbao'da kalmasını sağlayacak on yıllık yeni anlaşmaya imza attığı belirtildi.

Nico Williams
GEÇEN SEZON 45 MAÇTA FORMA GİYDİ

İspanya Milli Takımı forması da giyen 22 yaşındaki Williams, geçen sezon Athletic Bilbao formasıyla tüm kulvarlarda 45 maçta 11 gol kaydetti.

Nico Williams'ın ismi çok uzun süredir Barcelona ile anılıyordu ancak beklenen transfer maddi uyuşmazlıklar nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Nico Williams

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.