LGBT propagandasına katılmadılar! Men cezası aldılar
Fransa'da Olimpik Lyon forması giyen Nemanja Matic ve Le Havre'da görev yapan Ahmed Hassan, formalarındaki LGBT sembolü niteliğindeki bayrağı bantla kapattıkları gerekçesiyle 4'er maç men cezası aldı.

Fransa'da Olimpik Lyon forması giyen Sırp futbolcu Nemanja Matic ve Le Havre'da görev yapan Mısırlı oyuncu Ahmed Hassan, formalarındaki LGBT sembolü niteliğindeki bayrağı bantla kapattıkları gerekçesiyle 4'er maç men cezası aldı.
Fransa Profesyonel Futbol Ligi (LFP) Disiplin Kurulundan yapılan açıklamaya göre Nemanja Matic ve Ahmed Hassan, 17 Mayıs'taki sezonun son haftasında oynanan karşılaşmalarda formalarının kol kısmında bulunan sembolü gizledikleri gerekçesiyle ikisi ertelemeli 4 maç men cezasına çarptırıldı.
Geçen yıl Monaco'da forma giyen Malili Muhammed Camara'ya da aynı gerekçeyle 4 maç men cezası verilmişti.
Nantes'ta görev yapan Mısırlı forvet Mustafa Muhammed ise geçmiş yıllarda LGBT propagandalı formayı giymeyi reddetmesi nedeniyle kadro dışı kalmış ve para cezası almıştı.
-
Ahmet 5 saat önce Şikayet EtSapkınlık nerelerden destek alıyor siz düşünün Allah belasını verecektir inşallah bunların. Çok şey yazılırda kimsenin umrunda değil Rabbim cümlemize hidayet versin inşallah.... aminBeğen Toplam 48 beğeni
-
Ottoman grandson 5 saat önce Şikayet Etsaçmalığın daniskasıBeğen Toplam 12 beğeni
-
Misafir 5 saat önce Şikayet Etsizde sözeşmeye dini inançlarıma ters düşen hiçbir faaliyete katılmayacağını ve forma giyimeyeceğini belirtin sonra imzayı atın.Beğen Toplam 22 beğeni
-
ankaradan 6 saat önce Şikayet EtFransa küreselcilerin bir numaralı adresidir,zaten macron küreselcilerin adamıdır.Beğen Toplam 22 beğeni
-
Misafir 6 saat önce Şikayet EtSapkınların ve sapkınlığı yayanların Allah belasını versin...Beğen Toplam 41 beğeni