17 yıl sonra takımına kupa kazandırmıştı! Kovulması an meselesi
Tottenham'ı 17 yıl sonra kupaya ulaştıran ve bunu Avrupa Kupası kazanarak başaran Ange Postecoglou'nun takımdan gönderileceği iddia edildi.

GİRİŞ 01.06.2025 17:53
GÜNCELLEME 01.06.2025 21:41
Bu sezon Premier Lig'de beklentilerin çok uzağında kalan ancak Avrupa Ligi'ni kazanarak Şampiyonlar Ligi'ne gitme hedefine ulaşan Tottenham'da sürpriz bir gelişme yaşanıyor.
RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Sacha Tavolieri'nin haberine göre; Tottenham yönetimi, takıma 17 yıl sonra kupa kazandıran Ange Postecoglou ile yollarını ayırma kararı aldı. Kısa süre içinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.
İLK ADAY BELLİ OLDU
Deneyimli hoca yerine yine İngiltere'de adından sıkça söz ettiren Thomas Frank'ın bir numaralı aday olduğu belirtildi.
YORUMLAR 2
-
Bekir 1 gün önce Şikayet EtTabi kovulacak küme düşüyordu adamBeğen Toplam 2 beğeni
-
İsmi lazım değil 18 saat önce Şikayet EtTabi bizde ise teknik direktör takımı 2. yaptı diye kovuyorlar Avrupa kupasını kazanda da fark etmiyor. Y işi ne kovuluyor.Beğen