Sadece Arda ve Modric ayakta kaldı! Real Madrid'de dikkat çeken detay
Bu sezon yaşanan sakatlıklar sebebiyle kadro istikrarı sağlayamayan Real Madrid'de, sadece Luka Modric ve Arda Güler'in sakatlanmadığı ortaya çıktı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde elenen ve LaLiga'da Barcelona'nın gölgesinde kalan Real Madrid'de, sezona sakatlıklar damga vurdu.
Sakatlar kervanı büyüdü
Daniel Carvajal, Militao, Camavinga gibi isimlerin sezonu kapattığı sakatlar listesine Alaba, Rüdiger, Mendy, Vazquez, Vinicius Jr, Brahim Diaz ve Endrick katıldı.
Sezon içerinde Rodrygo, Courtois, Lunin, Tchouameni, Mbappe Asencio gibi takımın önemli oyuncuları da sakatlık yaşadı.
Sadece Modric ve Arda Güler sakatlanmadı!
Bu sezon Real Madrid kadrosunda iki isim sakatlanmadı. Real Madri'in tecrübeli kaptanı Luka Modric ve A Milli Takım'ın yıldızı Arda Güler, bu sezon İspanyol ekipte sakatlık yaşamayan oyuncular oldu.
Real Madrid'den Arda Güler'in gelecek planını 180 derece değiştiren hamle!
-
Misafir 1 ay önce Şikayet Etfazla süre aldılar ondandır şaka gibiBeğen
-
CR7 1 ay önce Şikayet EtAyrica Arda sakatlandı ama kaç hafta tedavi gördü biz mi yanliş biliyoruz. Illa bi şeyleri kurcalayıp ardaya pay çıkaralım yuceltelim derken komik oluyor haberiniz olsunBeğen Toplam 5 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtIkiside çok oynadılarda ondandır yedek kulübesi demi sakatlanacaklardıBeğen Toplam 5 beğeni
-
GALATALI 1 ay önce Şikayet EtArdanın oynadığı dakikaya bakarsak, sakatlanmaması gayet normal.Beğen Toplam 10 beğeni
-
Sami 1 ay önce Şikayet EtArda sakatlık geçirdiBeğen Toplam 1 beğeni