Süper Lig'in efsane hocası takımını Avrupa'ya taşıdı! Yaptığı gaf gündem oldu
Teknik direktörlük kariyerini Zimbru'da sürdüren Hikmet Karaman, başarılı geçirdiği sezonun ardından takımını 3. sıraya taşıdı. Sezonu 2. sırada tamamladıklarını zanneden Hikmen Karaman'ın yaptığı gaf, gündem oldu.
Teknik direktörlük kariyerini Zimbru'da sürdüren Hikmet Karaman, sezon ortasında devraldığı takımı, Moldova Ulusal Ligi'nde 3. sıraya çıkartarak gelen sezon Avrupa kupalarına katılmaya hak kazandı. Geçtiğimiz ekim ayında, normal sezonun 10. haftasında göreve başladığı Zimbru'yu 13 puanla alan Karaman, kalan 5 maçta 4 galibiyet elde ederek takımını 25 puanla 2. sıraya taşıdı.
"Sheriff'in ardından 3. sırada yer aldı"
6 takımın mücadele ettiği Moldova Ulusal Ligi Şampiyonluk Turu'nda ise 10 maçta 20 puan toplayan Zimbru, sezonu şampiyon Milsami'nin 1 puan gerisinde tamamladı. Karaman'ın takımı aynı puandaki Sheriff'in ardından 3. sırada yer aldı.
Sezonun son haftasında CSF Balti'yi 3-1 yenen Zimbru, gelecek sezon UEFA Konferans Ligi elemelerine katılmaya hak kazandı.
Yaptığı gaf gündem oldu
Öte yandan Hikmet Karaman karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, takımının ligi ikinci sırada bitirdiğini zannetmesi ise Moldova basınında gündem oldu.
"Moldova şampiyonasında 2. olduk. Öncelikle tüm futbolcuları tebrik ediyorum"
Karaman, "Moldova şampiyonasında 2. olduk. Öncelikle tüm futbolcuları tebrik ediyorum. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Aslında şampiyonada iyi oynadık. İyi maçlar çıkardık. Bazen basit hatalar yaptılar. Mesela Milsami ile oynadığımız ilk maçta bir penaltı kaçırdık. Sonuçta 1-2 kaybettik. Dramatik bir mücadeleydi. Oyuncularımın hepsi kazanmaya odaklanmıştı ve ileri doğru baskı yapıyorlardı. Aynı zamanda Milsami'yi de galibiyetinden dolayı tebrik etmek istiyorum. Bu takıma hakkını vermek lazım. Avrupa kupalarına da katılacağız. O yüzden tüm oyuncularımı ve bizimle birlikte olan herkesi kutluyorum." dedi.
-
fatih 3 saat önce Şikayet Ether programda feci ahkam keser hoca, ama ingilizceyi dahi öğrenmemiş henüzBeğen
-
mustafa 4 saat önce Şikayet Etbaşarılımı evet başarılı yok 6 takımlıymış bilmem ne , bir Türk başarılı oldumu fesatlar çıkıyor ortaya .Beğen Toplam 1 beğeni
-
anadolu ligi 5 saat önce Şikayet Etfeyzullah final gurubu 6 takımdan oluşuyormuşBeğen
-
Feyzullah Okur 8 saat önce Şikayet Et6 takımlı ligde 3 ncü bitirmiş, 18 takım olsa 9 ncu bitirecek hadi cok iyi olsa en fazla 5 nci olurmuş, başarı değil yaniBeğen Toplam 1 beğeni
-
..... 9 saat önce Şikayet EtYooo ne gafı şampiyonluk turunda ikinci olmuş işteBeğen Toplam 3 beğeni