Carlo Ancelotti 4-0'lık hezimeti yorumladı

El Clasico'da Barcelona'ya 4-0 kaybeden Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti maçı değerlendirdi. İtalyan çalıştırıcı sezonun uzun olduğunu ve pes etmeyeceklerini söyledi.

Carlo Ancelotti 4-0'lık hezimeti yorumladı
Carlo Ancelotti 4-0'lık hezimeti yorumladı
GİRİŞ 27.10.2024 09:57 GÜNCELLEME 27.10.2024 09:57
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

LaLiga'nın 11. haftasında Real Madrid sahasında Barcelona'ya 4-0 yenildi. Eflatun beyazlıların 42 maçlık yenilmezlik serisi sona ererken, Barcelona'nın da 6 puan gerisine düştü.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti basın toplantısında yenilgiyi değerlendirdi.

"İlk yarıyı beğendim. Gol yiyince enerjimiz düştü. Neler yanlış gitti? Barcelona gol atana kadar çok iyi oynadık. İlk golü yedikten hemen sonra ikinciyi yedik ve maç birebire döndü. Barcelonalı oyuncular bunu avantaja çevirdi. Bu sonuç bize acı verdi. Çok zor bir durum. Sezon uzun ve pes etmeyeceğiz."

"Mbappe 3-4 gol atabilirdi." diyen Ancelotti, "Daha fazla net pozisyona ihtiyacımız vardı. Ofsaytlar normal, savunmayı çok önde kurmuşlardı. Planımız ikinci yarı da dinamik şekilde oyanamaktı. Dortmund bize karşı 60 dakika dayanabilmişti. Sonuç sahadaki oyunu yansıtmıyor. Kazanmayı hakettiler ama ilk gole kadar oyun yakındı. Bu yenilgiden ders çıkaracağız. Öz eleştiri önemli. Ama her şeyi çöpe atmayacağız. Barcelona'ya içeride 4-0 kaybettiğimiz son sezonda şampiyon olmuştuk ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştık. Modric'i oyuna alarak taktik değiştirdim çünkü maç birebire dönmüştü." şeklinde konuştu.

FLICK'LE TARTIŞTI MI?

"Flick ile tartışmadım, yardımcısıyla bir şeyler oldu. Golden sonra bizim kulübemizin önünde yapılan hareketler, bir beyefendinin yapacağı hareketler değildi."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Teaice 4 saat önce Şikayet Et
    Yapı olabilir mi yapı?
    Cevapla
  • Ahmet Çetin 4 saat önce Şikayet Et
    Fransız balonu elimde patladı demiyoda..Bu kadar bireysel oyunla ancak buraya kadar.. Yıldızlarla biyere kadar oluyomuş demekki...Herkesin birbirinin kuyusunu kazdığı biyerde takım ruhu olamaz..Sonuç böyle hüsran olur..Barca adamı böyle barçalar..
    Cevapla
  • Kral Fenerli 4 saat önce Şikayet Et
    Senin yerine bir Türk hoca olsaydı o kadroyla açık ara liderdi. Ayrımcılığı bırak herkese eşit mesafede bak Ancelotti efendi. Arda yıda gör.
    Cevapla
  • Fener hastası 5 saat önce Şikayet Et
    Arda gibi bir genç yeteneği kulübede oturursan olacağı buydu.
    Cevapla
  • Erhan 5 saat önce Şikayet Et
    takımda fransızların forma giyme garantisi mi var. brahim Diaz ve arda güler e yazık oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle