Arda Güler çok kızacak! Real Madrid, tarihi transfer için kolları sıvadı

Bayer Leverkusen teknik direktörü Xabi Alonso'nun sezon sonunda Real Madrid'in başına geçeceği iddia ediliyor. İspanyol devinin ayrıca Leverkusen'in yıldızı Florian Wirtz'i de rekor bonservisle renklerine bağlamak istediği kaydedildi.

Arda Güler çok kızacak! Real Madrid, tarihi transfer için kolları sıvadı
Arda Güler çok kızacak! Real Madrid, tarihi transfer için kolları sıvadı
GİRİŞ 24.10.2024 20:27 GÜNCELLEME 24.10.2024 20:34
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Futbolculuk döneminde Real Madrid ile birçok başarıya imza atan Xabi Alonso, Almanya Bundesliga'da Bayer Leverkusen'in başında namağlup şampiyon olarak geçen sezon tarih yazmış ve kulüp tarihinde bir ilke imza atmıştı.

İspanyol teknik adamın sezon sonunda takımdan ayrılması beklenirken adı da Real Madrid'le ciddi şekilde anılmaya başlandı.

İspanyol basınında olası birliktelikte milli futbolcu Arda Güler'i yakından ilgilendiren bir gelişme de okurlara sunuldu.



WİRTZ'İ YANINDA GETİRECEK

Fichajes'te yer alan habere göre; Xabi Alonso, sezon sonunda Leverkusen'den ayrılması halinde Almanların çiçeği burnunda süper star adayı Florian Wirtz'i de yanına almak istiyor.

REKOR TRANSFER OLABİLİR

Real Madrid yönetiminin Wirtz'e oldukça sıcak olduğu bilinirken Bayer Leverkusen'in de genç yıldızı kolay bırakmayacağı aktarılıyor.

Almanların, 2027'nin Haziran ayına kadar kontratı bulunan ve piyasa değeri 130 milyon euro olarak gösterilen Wirtz için oldukça yüksek bir bonservis isteği içerisinde olacağı öne sürüldü. 



ARDA GÜLER'LE AYNI MEVKİDE GÖREV ALIYOR

Eflatun-beyazlıların en pahalı transferi 2019-2020 sezonunda Chelsea'den 120.8 milyon euroya kadroya katılan Eden Hazard'dı. Kulüp tarihinin en pahalı transferi olarak Real Madrid'e katılması beklenen Florian Wirtz'in Arda Güler'i de rahatsız edebileceği belirtildi.
Wirtz'in tıpkı Arda gibi 10 numara ve kanatlarda görev yapabilmesi milli futbolcu için "Takımdan ayrılacak mı?", ve "Gözden çıkarıldı mı?" sorularını da beraberinde getirdi.

İspanyol basınında son zamanlarda Arda Güler'in istediği forma şanslarını bulamadığı için mutsuz olduğu yönünde haberler yapılırken ilerleyen günlerde konu ile ilgili daha sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

2024-2025 sezonuna Bayer Leverkusen ile iyi bir başlangıç yapan Florian Wirtz, takımıyla 12 karşılaşmaya çıktı. 21 yaşındaki Alman yıldız, bu karşılaşmalarda 7 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Misafir 15 dakika önce Şikayet Et
    Arda Real de tarih yazamaz realin tozlu raflarında kaybolur. Galatasaray'a gelirse ilk aşama için uygun olur
    Cevapla
  • izmirli30 25 dakika önce Şikayet Et
    Manchester City veya Liverpol YADA allatico madrid bunlarda banko oyna bu evlat
    Cevapla
  • plevne 28 dakika önce Şikayet Et
    Bu takıma teknik drektör olamaz
    Cevapla
  • Vatandaş 36 dakika önce Şikayet Et
    Arda başka takıma gitmelisin yoksa hep yedek oynatır
    Cevapla
  • Levrock 53 dakika önce Şikayet Et
    Ben bunu 1 ay önce yazdim bugün haber olmus :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle