Juventus, Arda Güler transferini duyurdu! Gerçek daha sonra ortaya çıktı!

Juventus resmi İngilizce hesabı, Arda Güler'i transfer ettiklerini açıklamıştı. Şaşkınlık yaratan bu paylaşım sonrasında İtalyan devinden açıklama geldi.

GİRİŞ 21.10.2024 16:08 GÜNCELLEME 21.10.2024 16:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İtalyan devi Juventus'un İngilizce X hesabı hackerler tarafından ele geçirildi. İngilizce hesapların hacklenmesinden kısa bir süre sonra Juventus resmi İngilizce hesabı, Arda Güler'i transfer ettiklerini açıkladı.

Paylaşımda, "Juventus'a hoş geldin, Arda Güler! Futbolun yükselen yıldızı artık Juventus ailesinin bir parçası! Bu yeni yolculukta birlikte tarih yazmaya hazır mısın?" ifadelerine yer verildi.



Sosyal medyada şaşkınlık yaratan bu açıklama sonrasında, Juventus resmi İtalyanca hesabından bir açıklama yaparak İngilizce hesaplarının hacklendiğini ve paylaşımların dikkate alınmaması gerektiğini belirtti.

Kulüp açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"İngilizce hesabımız hacklenmiştir. Lütfen bu hesapta yayınlanan yanlış bilgileri dikkate almayın. Üzerinde çalışıyoruz."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Mert 3 saat önce Şikayet Et
    Alicengiz oyunu ha ha ha
    Cevapla
  • Gakko 3 saat önce Şikayet Et
    Ancelotti ipleri koparmış yönetime bir dahaki sezon kiralık veya satış listesine konmuş. Ali koç u dinlemedi erken gitti bir sene daha kalsaydı pişecekti fenerde
    Cevapla
  • Soytuna 6 saat önce Şikayet Et
    Alavere dalavere paralar ödeyip böyle algı yarata yarata en sonunda fenere kalacak gibi
    Cevapla
  • Akocak 5 saat önce Şikayet Et
    Arda Güler'i bütün dünya kabullenmiş, takdir ederken, sırf Fenerbshçeli diye aşağılamak ancak bir ruh yapısının tezahürüdür.
    Cevapla
  • fenerli 6 saat önce Şikayet Et
    ah be arda bu haberde bile heveslendiriyolar bizi boş yere
    Cevapla
  • Zek 7 saat önce Şikayet Et
    Keşke gerçek olsaydı, yazık bebe harcanıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle