İngiliz basınından ilginç iddia! Altay Bayındır ve Erik Ten Hag...

Manchester United'da Erik Ten Hag'ın durumu belirsizliğini korurken, milli kaleci Altay Bayındır hakkında da bir iddia ortaya atıldı.

İngiliz basınından ilginç iddia! Altay Bayındır ve Erik Ten Hag...
İngiliz basınından ilginç iddia! Altay Bayındır ve Erik Ten Hag...
GİRİŞ 11.10.2024 16:44 GÜNCELLEME 11.10.2024 16:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Aldığı sonuçlarla Manchester United'daki geleceği tartışılan Hollandalı teknik adam Erik ten Hag'ın Altay Bayındır ile kötü ilişkisi haber konusu oldu.

Altay forma şansı bulmakta zorlandı

Manchester United, başarılı file bekçisini Fenerbahçe'den 5 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Ancak ay yıldızlı kaleci Andre Onana'nın gerisinde kaldı ve forma şansı bulmakta zorlandı. 1 yılı aşkın süredir Manchester United forması giyen Altay, sadece İngiltere Lig Kupası ve FA Cup'ta 1'er maça çıkabildi.

Erik Ten Hag, Altay'la iki hafta görüşmedi

Football Insider'ın aktardığı habere göre Erik ten Hag, Altay Bayındır'ın transferinin ardından iki hafta boyunca milli kaleciyle görüşmedi.

Futbolcuları olumsuz etkiledi

Tecrübeli file bekçisi, iddiaya göre bu süreçte sadece kaleci antrenörleriyle vakit geçirdi. Erik Ten Hag'ın Altay Bayındır'a karşı tutumunun kadrodaki birçok futbolcuyu da olumsuz etkilediği vurgulandı.

Yıldız isimler, Erik Ten Hag'a inancını yitirdi

Haberde takımın bazı yıldız isimlerinin de Erik Ten Hag'a inançlarını yitirdikleri ve Hollandalı teknik adamın da futbolculara yönelik tavırlarında sorunlar olduğu detayı da verildi.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • vedat 1 saat önce Şikayet Et
    İki seçenek var ya kötü kaleci yada transfer şikesi.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Kimbilir ali hangi fırıldaklarla altayı sattı gösterdi mali durumu düzeltmek için
    Cevapla