Arabasına hırsız girmeye çalışan yıldız futbolcudan ayrılık sinyali

Napoli'de forma giyen Juan Jesus'un arabasına hırsızlar girmeye çalıştı. Jesus yaptığı açıklamda "Bir aydır takip ediliyorum, artık bu güzel şehirde kendimi güvende hissedemeyeceğim." ifadelerini kullandı.

Arabasına hırsız girmeye çalışan yıldız futbolcudan ayrılık sinyali
Arabasına hırsız girmeye çalışan yıldız futbolcudan ayrılık sinyali
GİRİŞ 09.10.2024 13:49 GÜNCELLEME 09.10.2024 13:50

Napoli'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Juan Jesus'un aracına hırsız girmeye çalıştı. Arabasının camları kırılan Jesus tepkisini sosyal medya hesabından dile getirdi.

"SIFIR GÜVENLİK!"

Ailesiyle birlikte geçirdiği birkaç günlük tatilin ardından Napoli'ye dönen Brezilyalı savunma oyuncusu Juan Jesus, gece yarısı aracına hırsızlık girişiminde bulundu. Sabah saat 5.34'te bu tatsız olaya öfkesini sosyal medyada dile getiren İtalyan defans oyuncusu,  "SIFIR güvenlik! Neredeyse bir ay süren takipten sonra bugün arabamı elimden almaya çalıştılar. Ne kötü bir duygu, seni kusturacağım." ifadelerini kullandı.

"BİR AYDIR TAKİP EDİLİYORUM"

Ardından katıldığı bir programda olayın detaylarını anlatan Juan Jesus, "Bir aydır takip ediliyorum, artık bu güzel şehirde kendimi güvende hissedemeyeceğim. Bu gece olanlar pastanın üstündeki krema gibi çünkü son bir ay içinde arabamda en az beş kere AirTag (izleme sistemi) buldum." dedi.

KAYNAK: HABER7
AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında