Wilfried Zaha yine manşetlerde

Galatasaray'ın Lyon'a kiraladığı Wilfried Zaha'nın Fransa'daki macerası iyi başlamadı. Bugün oynanacak Nantes maçı öncesi Lyon'dan Zaha ile ilgili karar çıktı.

Wilfried Zaha yine manşetlerde
Wilfried Zaha yine manşetlerde
GİRİŞ 06.10.2024 14:24 GÜNCELLEME 06.10.2024 14:24

Lyon'un Galatasaray'dan kiraladığı Wilfried Zaha, Fransa'da gündemden düşmüyor.

Ligue 1'deki Toulouse maçında sergilediği performans ve tavırlarıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Wilfried Zaha yine manşetlerde.

Toulouse maçı sonrası UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rangers maçına yedek kulübesinde başlayan ve süre alamayan Zaha için Nantes karşılaşması öncesi karar verildi.

Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage, Zaha'yı bugün oynanacak Nantes maçının 21 kişilik kadrosuna dahil etmedi.

Lyon'un kafilesinde şu isimler yer aldı: Bengui, Descamps, Perri, Abner, Caleta-Car, Kumbedi, Niakhate, Omari, Tagliafico, Caqueret, Diawara, Maitland-Niles, Tessmann, Tolisso, Veretout, Benrahma, Çerki, Fofana, Lacazette, Mikautadze, Nuamah.

Lyon ile 2 maça çıkıp 76 dakika sahada kalabilen Zaha 1 asistlik skor katkısı verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.