Ancelotti inadını kırdı! Arda Güler müjdesi

Real Madrid'in İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin milli oyuncu Arda Güler'i Real Sociedad maçında ilk 11'de oynatacağı iddia edildi.

Ancelotti inadını kırdı! Arda Güler müjdesi
Ancelotti inadını kırdı! Arda Güler müjdesi
GİRİŞ 12.09.2024 18:09 GÜNCELLEME 12.09.2024 19:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış
 

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler için kararını verdi.

İspanya merkezli AS'ta yer alan habere göre; Carlo Ancelotti, Real Sociedad maçında orta sahada Arda Güler, Luka Modric ve Fede Valverde üçlüsüne görev verecek.

REAL SOCİEDAD MAÇINDA SAHADA OLABİLİR

A Milli Takım'da etkili bir performans sergileyen ve İspanyol taraftarların kadroda görmek istediği Arda Güler, Real Madrid'de de ilk 11'e girmeye hazırlanıyor.

Real Madrid'in Real Sociedad ile deplasmanda oynayacağı maç 14 Eylül Cumartesi günü saat 22.00'de oynanacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Gurbetci 5 gün önce Şikayet Et
    Gülen bitti Güler geldi futbola o kadar bağımlı olmayalım gençler Dikkat spora devam
    Cevapla
  • Levrock 5 gün önce Şikayet Et
    eger dogruysa, nihayet benim dedigim formasyon ve bölgede oynayacak, daha geride daha oyun kurucu olarak, 4-3-3 sistemi Arda icin en dogru sistem ve basarili olacaktir. Cocugu forvet gibi kullanmayin artik.
    Cevapla
  • aziz 5 gün önce Şikayet Et
    yalan inanma
    Cevapla
  • malatya balabanlı 5 gün önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum fiziken güçlü olmalı yoksa sahada teknik bir işe yaramaz . Güçlü olmalı en azından tek devre oynayabilir
    Cevapla
  • Hasan 5 gün önce Şikayet Et
    Adam inadını niye kırsın. Hicmi maçları izlemiyorsunuz. Tamam bende istiyorum oynamasını ama ben antrenör olsam bende oynatmam. Çünkü daha çok eksikleri var. Arda maç berabere iken iken girince maçı alacak seviyede değil henüz. Bende tutuyorum takip ediyorum ama herzamanki gibi biz anlamadığımız şeylere burnumuzu sokarız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle