Ancelotti'den Arda Güler'e Kylian Mbappe mesajı!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Jude Bellingham'ın yokluğunda Arda Güler'le özel bir görüşme gerçekleştirdi. Deneyimli teknik adam, milli yıldıza hücumda kendisinden beklediklerini aktardı.

GİRİŞ 29.08.2024 14:20 GÜNCELLEME 29.08.2024 16:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Jude Bellingham'ın yokluğunda Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Defensa Central'in haberine göre, Ancelotti, Arda'ya Kylian Mbappe'yi daha fazla pozisyona sokması gerektiğini belirtti ve "Arda, Mbappe boşa çıktığında bunu görebilme yeteneğine sahipsin." dedi.

MBAPPE İÇİN PLAN YAPIYOR

Ancelotti'nin, Kylian Mbappe'den daha fazla yararlanmak için oyun düzeninde bazı değişiklikler yapacağı ve Fransız yıldızın oyunda fark oluşturması adına çevresindeki futbolculara özel talimatlar vereceği belirtildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Muhammed Türk 2 hafta önce Şikayet Et
    Size tek bir sorum var. Arda bir İngiliz, bir İtalyan, Alman, Fransız Olsaydı ilk 11 de direk oynardı diyorum ben, siz ne diyorsunuz arkadaşlar.
    Cevapla
  • Muhammed Türk 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu adamlar gizli Türk düşmanı. Maç iyi giderse Ardayı hiç düşünmezdi Oysa Arada 19 yaşında. Barselona 16 yaşında ki Lamalı 90 dakika oynatıyor bizim Arda küçükmüş o lafları köy cebine. Bence Arda Şuan Dünya 1 Numarası. Oynayan oyuncuların maç istatiğine baksınlar Arda top sürerken her tarafı görüyor boş kaldımmı şut çrekiyor çok kritik gol pasları atıyor top fazla kaybetmiyor.
    Cevapla
  • Erciyesin kurtları 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu adam tam bir ziya arda oyalıyor
    Cevapla