Acun Ilıcalı'nın prensi takımdan ayrıldı!

Acun Ilıcalı'nın sahibi ve başkanı olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin yıldız futbolcusu Jaden Philogene, eski takımı Aston Villa'ya transfer oldu.

Acun Ilıcalı'nın prensi takımdan ayrıldı!
Acun Ilıcalı'nın prensi takımdan ayrıldı!
GİRİŞ 19.07.2024 12:16 GÜNCELLEME 19.07.2024 12:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın sahibi ve başkanı olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de beklenen ayrılık gerçekleşti.

Barcelona'nın da kadrosuna katmak istediği ileri sürülen Jaden Philogene, eski takımına transfer oldu.

15 MİLYON EURO'YA GİTTİ

Geçtiğimiz sezon Aston Villa'dan 5.8 milyon Euro bonservis karşılığında gelen İngiliz hücumcu, geri satın alma opsiyonu kullanılarak 15 milyon Euro'ya Aston Villa'ya döndü.

Geçtiğimiz sezon takımı ile play-off'ların eşiğinden dönen 22 yaşındaki futbolcu, çıktığı 33 maçta 12 gol atıp 6 da asist yapmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bu acundan korkuluar 5e aldi 1 sene icinde geri adamlara 3 kati fiyata satti
    Cevapla
  • tabitabi 1 ay önce Şikayet Et
    altıya veriyor bir sene sonra onbeşe geri alıyor. acunun ordaki iş belli oldu. sadece burda de artık internationale geçmiş. abisi sağolsun.
    Cevapla
  • Rezil 1 ay önce Şikayet Et
    Bu adamda arastirilmali ayni fenomenler gibi
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Ticaret arkadaş kafası calisan zengin olir çalışmayan yerinde sayar futbol kumar oyumu ya tutarsa köşeyi döndün tutmazsa elinde patlar
    Cevapla