Yıldız isim, Arda Güler'e övgü yağdırdı: Yalnızca yüzde 30'u...

Real Madrid'i Uruguaylı yıldızı Federico Valverde, milli futbolcumuz Arda Güler için övgü dolu ifadeler kullandı. Başarılı orta saha oyuncusu, taraftarların Arda'nın yeteneğinin henüz yüzde 30'unu gördüğünü ifade etti.

GİRİŞ 01.07.2024 15:34 GÜNCELLEME 01.07.2024 16:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

EURO 2024'te A Milli Takım forması ile mücadele eden Arda Güler için Real Madrid'den takım arkadaşı olan Federico Valverde övgü dolu ifadeler kullandı.

Planete Madrid'de yer alan habere göre; Real Madrid tarafından Almanya'daki performansı dikkat ve titizlikle takip edilen Arda Güler'e, Real Madrid'den takım arkadaşı Federico Valverde'den övgüler geldi.



"ARDA GÜLER'İN YETENEĞİNİN YALNIZCA YÜZDE 30'UNU GÖRDÜK"


Uruguaylı futbolcu, Arda Güler hakkındaki düşünceleri sorulduğunda hayranlığını dile getirmekten çekinmedi. Genç yıldızımızın takımdaki yakın arkadaşlarından olduğu bilinen Valverde, Güler hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Onunla çok iyi anlaşıyorum. Brahim benim için tercüme yapıyor. İnanılmaz bir oyuncu. Onun yeteneğinin yalnızca yüzde 30'unu gördük. Taraftarlar şu ana kadar oynadığı oyuna bile hayran kaldıysa, çok daha fazlasını görmeyi beklemeliler."
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Fatih 1 gün önce Şikayet Et
    Avrupada arda gibi oyuncular çok fazla..bizde ise çok nadir ywtişwn yeteneklerden bir tanesi Bundan dolayı çok gündemde.Allah nazardan saklasın.Arda gibi yetenekli 3,,4 tane daha olsa ,milli takım süper olurdu.
    Cevapla
  • nitekim 1 gün önce Şikayet Et
    beklentileri yükseltip adamın üstündeki baskıyı arttırtmasaydı iyiydi
    Cevapla
  • selim 2 gün önce Şikayet Et
    Lamine Yamal 16 yaşında ve İspanya milli takımında inanılmaz işler çıkarıyor. Onu izledikten sonra Arda Güler'in çok şişirilmiş olduğunu düşünüyorum.
    Cevapla
  • Tuncay 14 saat önce Şikayet Et
    Şisirilmis ne demek..lamine yamal gibi oyuncular istemediğin kadar Türkiye'de sen arda güler den birtane daha bulabilirmisin.
    Cevapla