Ayrılık resmen açıklandı! Milli futbolcu kulüpsüz kaldı

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen 27 yaşındaki milli futbolcu Yusuf Yazıcı, takımdan ayrıldığını açıkladı.

Ayrılık resmen açıklandı! Milli futbolcu kulüpsüz kaldı
Ayrılık resmen açıklandı! Milli futbolcu kulüpsüz kaldı
GİRİŞ 30.06.2024 15:46 GÜNCELLEME 30.06.2024 15:49
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

A Milli Takım ile EURO 2024 için Almanya'da bulunan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Ligue 1 ekibi Lille'den ayıldığını açıkladı.

"HER GÜZEL ŞEYİN BİR SONU VAR"

Yusuf Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Takım arkadaşlarım, antrenörlerim, tüm personel, çalışanlar ve en önemlisi taraftarlarımız. Hayatım boyunca sezinle paylaştığım anıları asla unutmayacağım. Lille'de geçirdiğim süre boyunca hepinizden aldığım destek ve sevgi için minnettarım. Bu formayı giymek bir onurdu. Her güzel şeyin bir sonu vardır; bazen yol ayrımları yeni hikayelerin başlangıcıdır. Şimdilik bu hikaye sona eriyor ama siz her zaman kalbimde olacaksın. Sonsuza kadar." ifadelerini kullandı.

Milli oyuncu, bu sezon Lille formasıyla 42 maçta 12 gol 4 asist kaydetti. Yusuf Yazıcı, ayrıca Lille formasıyla 2020-2021 sezonunda şampiyonluk sevinci de yaşadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • misafir 61 1 gün önce Şikayet Et
    Beşiktaş al.sana golcü
    Cevapla
  • Ali 1 gün önce Şikayet Et
    TS geri dön 2018 deki gibi oyna.
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    fb alsin
    Cevapla
  • Kuş Kaffa 1 gün önce Şikayet Et
    Trabzonspora geri dön
    Cevapla
  • Mahmut 1 gün önce Şikayet Et
    Fenerliyim gelince adama baskı yaparsınız rahat bırakmazsınız kendi adamınıza bile vefasızsınız. Ozan akılsızında göreceğiz. Yusufun başarılı olmasını istiyorum Fransada iyi oynar kalsın orda.
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    Başakşehir alsın yerli anternatif
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle