Chelsea, Yunus Akgün'ün hocasını göreve getirdi

Geçtiğimiz günlerde Mauricio Pochettino ile yollarını ayıran İngiliz devi Chelsea, takımın başına İtalyan çalıştırıcı Enzo Maresca'yı getirdi.

Chelsea, Yunus Akgün'ün hocasını göreve getirdi
Chelsea, Yunus Akgün'ün hocasını göreve getirdi
GİRİŞ 03.06.2024 17:36 GÜNCELLEME 03.06.2024 19:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea'nin Mauricio Pochettino sonrası yeni teknik direktörü belli oldu.

Kulüpten yapılan açıklamada, İtalyan teknik adam Enzo Maresca'nın, gelecek sezondan itibaren Maviler'i çalıştıracağı duyuruldu.

Futbolculuk kariyerinde Juventus, Fiorentina, Sevilla ve Olympiakos gibi takımlarda forma giyen Maresca, futbolu bıraktıktan sonra Sevilla ve West Ham United'da yardımcı antrenörlük yaptı.

Kısa bir süre ülkesinin takımlarından Parma'yı çalıştıran 44 yaşındaki teknik adam, 2022-2023 sezonunda Manchester City'de Pep Guardiola'nın yardımcılığını yaptıktan sonra geçen sezon başında Championship ekibi Leicester City'nin başına geçti.



YUNUS AKGÜN'ÜN HOCALIĞINI YAPTI

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Leicester City'de geçiren Yunus Akgün'ün hocalığını yapan Maresca, Championship'te 97 puanla şampiyon oldu ve Leicester'ı yeniden Premier Lig'e çıkardı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Turgut reis nesini beğenmedin habeerin?
    Cevapla
  • Turgut Reis 3 ay önce Şikayet Et
    Yunus Akgünün hocalığını yaptıysa mutlaka yani garanti yeni takımını şampiyon yapar !
    Cevapla