Yunanistan'da şampiyon belli oldu!

Yunanistan Süper Lig play-off'larının son haftasında PAOK, deplasmanda Aris'i 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Yunanistan'da şampiyon belli oldu!
Yunanistan'da şampiyon belli oldu!
GİRİŞ 19.05.2024 23:22 GÜNCELLEME 20.05.2024 18:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kleanthis Vikelidis Stadı'nda oynanan play-off 10. hafta mücadelesinde PAOK, 30. dakikada Brandon ve 62. dakikada Taison'un golleriyle galibiyete ulaştı. Aris'in golünü, 47. dakikada Loren Moron kaydetti.

Günün diğer maçlarında AEK, Lamia'yı 3-0 yendi, Panathinaikos ile Olympiakos ise 2-2 berabere kaldı.

Bu sonuçların ardından puanını 80 yapan PAOK, AEK'in 2 puan önünde şampiyon oldu. Rumen teknik direktör Razvan Lucescu yönetimindeki PAOK, tarihinin 4. şampiyonluğunu elde etti.

Ligde Olympiakos, 74 puanla üçüncü sırayı aldı. Teknik direktör Fatih Terim'in yaklaşık 5 ay çalıştıktan sonra 17 Mayıs'ta görevden ayrıldığı Panathinaikos ise ligi 72 puanla 4. basamakta tamamladı ve Avrupa kupalarına katılamadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Volkan 2 ay önce Şikayet Et
    Fatih Terim'in bu işi başaramayacağı zaten belliydi çünkü sadece gazla motive ile egosu ile takımı yöneten bir teknik adam ancak Türkiye'de başarılı olur.
    Cevapla
  • Deniz 2 ay önce Şikayet Et
    Fatih neyi başarmiş bunuda yapsn o teknik direktörü faln değil sadece boş bı adam bi şeyde anladiği yok İtalya bile Başari olmadi o ancak top toplasn en büyük Fenerbahçe
    Cevapla
  • Gökhan 2 ay önce Şikayet Et
    Senin hayallerini gerçekleştirmiş bir adama söylüyorsun bunları:) 10 yıldır şampiyon olamıyorsun adam 4 yıl üst üste olmuş. Konferans Ligi'nde yarı finale dahi kalamıyorsun adam UEFA kupasını almış. Neyi başarmış ki Fenerbahçe en büyük olmuş.(Bu arada Gs değilim, fatih terimin sevmem ama öyle şeyler söylüyonız ki biz onun hakkını savunmak m zorunda kalıyoruz.)
    Cevapla
  • Cemal isik 2 ay önce Şikayet Et
    Futbol değişip gelisiyo ayak uyduramassan isminin önemi yok
    Cevapla
  • Osti 2 ay önce Şikayet Et
    Bence başkanı ve yanında iki uc tane hakemi hatta mhk yıda almalıydı. Cunkü öteki turlu sonuc bu
    Cevapla
  • Carsamba55 2 ay önce Şikayet Et
    Samet ve Bakasetas'i aldigin zaman sampiyonlugu direk kaybetti FT..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle