Gazeteciyi tehdit etmişti! Juvenstus Allegri'yi kovdu

İtalya Kupası finali sonrası bir gazeteciye tehdit ve hakaretlerde bulunan Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri görevinden alındı.

Gazeteciyi tehdit etmişti! Juvenstus Allegri'yi kovdu
Gazeteciyi tehdit etmişti! Juvenstus Allegri'yi kovdu
GİRİŞ 17.05.2024 19:35 GÜNCELLEME 17.05.2024 19:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A ekibi Juventus, teknik direktör Massimiliano Allegri'nin kulübün değerleriyle bağdaşmayan davranışları nedeniyle görevinden alındığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, 56 yaşındaki İtalyan teknik adamın geçen çarşamba günü oynanan İtalya Kupası finali sırasında ve sonrasında kulübün değerleriyle bağdaşmayan davranışları nedeniyle görevinden alındığı belirtildi.

İtalya Kupası finalinde Juventus, Atalanta'yı 1-0 yenerek kupayı kazanmıştı.

Maçın 90+5. dakikasında bir pozisyonda hakeme sert tepkisinden ötürü Allegri, doğrudan kırmızı kart görmüştü. Kırmızı kart gören İtalyan teknik adam, ceket ve kravatını saha kenarında çıkartıp yere atarak soyunma odasına gitmişti.

Kupa töreninin ardından basın toplantısına katılan  Massimiliano Allegri, İtalyan gazetesi Tuttosport'un genel yayın yönetmeni Guido Vaciago ile büyük bir tartışma yaşamıştı. Juventus'a yakınlığıyla bilinen Guido Vaciago ile tartışan Allegri, ağır küfürler ettiği gazeteciyi tehdit etmişti.

Allegri, ayrıca maç sonu oyuncularıyla şampiyonluk kutlaması yaşarken Juventus Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli'ye kameraların önünde tepki göstermişti.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Kayseri 3 ay önce Şikayet Et
    Gsye gelsin gs nin terbiyesine cok yakisir
    Cevapla
  • Kaan 3 ay önce Şikayet Et
    Yılmaz vuralı getirsinler bütün takımı döver ama işin sonu şampiyonluk olur (:
    Cevapla
  • ZÜLKARNEYN 3 ay önce Şikayet Et
    Fatih Terim'i getirsinler.
    Cevapla