Arda Güler alev aldı! 200 dakikada 3. golünü attı!

Arda Güler, Real Madrid formasıyla gollerine devam ediyor. Milli futbolcumuz, Granada deplasmanında ilk yarının sonunda farkı 2'ye çıkartan golü kaydetti.

GİRİŞ 11.05.2024 20:46 GÜNCELLEME 12.05.2024 10:32
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

İspanya La Liga’da geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid, deplasmanda Granada ile karşılaştı. Milli futbolcu Arda Güler bu müsabaka ile birlikte üst üste 3. kez 11’de başladı. Eflatun-beyazlılar 38. dakikada Fran Garcia’nın golüyle 1-0 öne geçerken, 45+2. dakikada Arda farkı ikiye çıkardı.



Hızlı gelişen Real Madrid atağında Fran Garcia’nın pasında penaltı noktası yakınlarında topu kontrol eden milli futbolcu, düzgün vuruşla fileleri havalandırdı. Madrid ekibi ikinci yarıda Brahim Diaz ile 2 gol daha bularak sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Ligde üst üste 8. galibiyetini alan şampiyon Madrid puanını 90’a yükseltti ve en yakın takipçisi Girona ile puan farkını 15’e çıkardı.



SADECE 200 DAKİKADA 3. GOLÜNÜ ATTI

Granada karşısında 90 dakika sahada kalan Arda Güler, ligde 8. kez forma giydi. Real Madrid formasıyla ligde çıktığı 8. maçında 3. golüne imza atan Arda Güler bu 3 golü sadece 200 dakika süre alarak buldu.


"GOL SEVİNCİMİN ANLAMI TEVEKKÜLE DAYANIYOR"

Arda Güler klasikleşen gol sevincinin anlamı sorulduğunda, "Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum. Çok çalışıyorum gerisini Allah'a bırakıyorum." yanıtını vermişti.


Arda Güler’in formasını isteyen minik bir taraftar.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 68
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bu grupta yazı yazanlar çocuğun ayağını kaydırmayın Allah onu bir an önce o meslekten kurtarsın size de hidayet versin inşallah Amin
    Cevapla
  • ASLINDA 2 ay önce Şikayet Et
    Koçum benim gururumuzsun.
    Cevapla
  • Osman45 2 ay önce Şikayet Et
    Final maçında arda ikinci yarı girecek
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Arda başarılı dahada çok iyi olacak hayırlı olsun
    Cevapla
  • asıl yorum 2 ay önce Şikayet Et
    Zaten onu yapabilmek yürek ister. Sen ne yaptın islam için onu söyle herşeyde kötü yan aramayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle